Evenimentul Istoric > Articole online > România regală > De dincolo de mormânt Jean Bart dictează un articol. Fabuloasele puteri ale clarvăzătorului Iosef Schmidt din județul Dorohoi
Articole online

De dincolo de mormânt Jean Bart dictează un articol. Fabuloasele puteri ale clarvăzătorului Iosef Schmidt din județul Dorohoi

Așa că revista Realitatea Ilustrată îi dedica prima pagină din 6 iulie 1933 și, sub titlul „De dincolo de mormânt Jean Bart dictează un articol”, un material pe care îl redăm în continuare:

Fenomenele pe care le prezintă acest medium, au fost studiate recent de câţiva medici bucuresteni.

Cele mai multe din previziunile lui s’au adeverit şi numeroase diagnoze medicale pe care le-a pus în prezenţa medicilor, au corespuns în aşa fel încât după medicaţia şi tratamentul urmat, bolnavii s’au însănătoşit.

Simplă coindidenţă, sau cu adevărat devinaţie?

Iosef Schmidt s’a născut la 8 August 1914 la Mihăileni, jud. Dorohoi, fiu al unui inginer mecanic. Şi-a făcut studiile în Austria, luându-şi în 1913 diploma de’ învăţător al şcoalelor civile austriace.

Dupa ce-a făcut răsboiul, cu gradul de locotenent, a fost definitivat — după realipirea Bucovinei, — ca învăţător al unei scoale primare din Cernăuţi. până în anul 1930, Iosef Schmidt n’a suferit de absolut nici o turburare nervoasă.

Inconștient șase luni

În Aprilie al acelui an însă, s’a îmbolnăvit de eucardită reumatică şi a fost internat în spitalul Central din Cernăuţi, de sub conducerea doctorului Piticariu.

La 26 Iunie 1930, viitorul profet a căzut în encefalită letargică, boală care l-a ţinut în inconştienţă timp de şase luni de zile, în care vreme a fost hrănit artificial.

Dela această dată, ca urmare a boalei de care suferia Iosef Schmidt a început să prezinte fenomene magnetice, ce nu pot fi explicate nici de savanţii cari se ocupă de spiritism şi telepatie.

Pagini: 1 2 3 4 5

Registration

Aici iti poti reseta parola