Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > Varianta supranaturală a prăbușirii elicopterului militar israelian la Fundata
Articole online

Varianta supranaturală a prăbușirii elicopterului militar israelian la Fundata

Imediat după accident, în România, s-a deplasat o delegaţie de aproximativ 90 de persoane formată din reprezentanţi ai Forţelor Aeriene Israeliene, rabini, medici, inclusiv echipe canine specializate în operaţiuni de căutare şi salvare pentru a sprijini operaţiunile dedicate după producerea accidentului.

La 26 iulie 2010, un elicopter israelian de transport tip Sikorsky CH-53, care lua parte la exerciţiul aerian româno-israelian ”Blue Sky 2010”, s-a prăbuşit în zona Fundata-Zărneşti, Colţii Ţapului din masivul Bucegi, fără a exista supravieţuitori. La bordul aparatului se aflau şase militari israelieni şi unul român.

Fiind vorba de Bucegi, imediat au apărut speculațiile celor convinși că în zonă se petrec fenomene paranormale.

În 2015, blogul „De veghe patriei” publica, sub protecția anonimatului, mărturia senzațională a unui general din cadrul Direcției Generale de Informații a Armatei.

„Ce căutați în pământul străbun?”

Acesta spunea, printre multe altele:

Soldații și ofițerii români care monitorizau platoul din jurul Sfinxului, unii dintre ei fiind cu mintea aproape pierdută, au relatat următoarele lucruri: „Am ajuns acolo și singuri au încărcat elicopterele în timp ce noi monitorizăm zona cu atenție. Când s-au ridicat în aer pământul a început să se cutremure ușor și nu am dat importantă foarte mare acestui lucru, am spus că totul ține de vibrațiile de la elice.

Cinci secunde, zece secunde, oricum un interval de timp foarte scurt și dintr-o dată pământul a început să se cutremure la modul cel mai serios cu putință și ne-am speriat… am spus că este un cutremur foarte puternic. Vântul a început să bată cu putere și habar nu am avut când s-a transformat într-un adevărat taifun și majoritatea dintre noi am fost aruncați la pământ.

Locotenentul are capul spart în patru locuri din cauza că s-a lovit de niște rădăcini în cădere.

Deasupra copacilor au apărut câteva sfere de culoare albă ce păreau încărcate electric și imediat au început să se mărească cu repeziciune și să capete forme unor bătrâni îmbrăcăți în haine albe.

S-a auzit că un tunet, muget, vuiet, ceva foarte puternic a urlat că un șuierat de vânt într-o română perfectă: „Ce căutați în pământul străbun?”.

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola