Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Soldații armatei americane sunt afectați de condiții mizere și de ocupanți ilegali în cazărmile militare: Raport
Articole online

Soldații armatei americane sunt afectați de condiții mizere și de ocupanți ilegali în cazărmile militare: Raport

cazarmă

Soldații armatei americane sunt afectați de condiții mizere și de ocupanți ilegali în cazărmile militare: Raport

Biroul de responsabilitate guvernamentală este o agenție independentă subordonată Congresului, care verifică și evaluează serviciile guvernamentale americane, după cum relatează Insider. Raportul integral poate fi accesat AICI

Evaluatorii au declarat că au vizitat cel puțin 10 unități și au intervievat 12 grupuri de discuții și au avertizat asupra condițiilor de trai „sub standarde” din cazărmi care, potrivit lor, subminează pregătirea trupelor americane.

Șapte din cele 10 instalații pe care le-au vizitat „păreau să necesite îmbunătățiri semnificative”, chiar dacă aceste facilități au primit un punctaj de peste 80 din 100 de către Departamentul Apărării, se arată în raport.

Aceste instalații găzduiesc personalul militar de cel mai mic rang, cum ar fi trupele armatei americane până la gradul de sergent și membrii serviciilor marinei până la gradul de subofițer de clasa a treia.

Mii de membri ai armatei locuiesc în barăci sub standarde, potrivit oficialilor

Personalul militar din toate cele 12 grupuri de discuții a declarat că aceste condiții din cazărmi le-au afectat sănătatea mintală, se arată în raport. În unele cazuri, lipsa curățeniei a indus atacuri de anxietate și a dus la abuz de substanțe.

Raportul a afirmat că Pentagonul nu a făcut suficient pentru a verifica și întreține aceste cazărmi și a făcut 31 de recomandări către Departamentul Apărării.

Raportul a precizat că militarii din cel puțin șase din cele 12 grupuri de discuții au vorbit despre gândaci, rozătoare și viespi în barăcile lor, iar militarii care locuiesc în cel puțin cinci instalații au semnalat probleme legate de calitatea apei.

„De exemplu, membrii serviciului dintr-un grup de discuții ne-au spus că apa de la robinet din barăcile lor este adesea maro și nu pare sigură pentru băut”, se arată în raport.

Acesta a evidențiat o instalație vizitată în octombrie, unde o cazarmă a fost închisă deoarece oficialii au găsit bacteria legionella în instalațiile sanitare ale clădirii.

Acea cazarmă a fost închisă doar pentru că găzduiește pacienți medicali, iar testarea apei a trebuit să fie efectuată acolo în conformitate cu orientările de sănătate, se arată în raport. Cu toate acestea, celelalte barăci din unitate nu au fost testate pentru că nu era necesar, a adăugat raportul.

Mucegaiul a fost o problemă pentru militarii din toate cele 12 grupuri de discuții, conform constatărilor

Unii membri ai personalului au declarat că au fost nevoiți să curețe singuri mucegaiul cu substanțe chimice, în timp ce cel puțin un membru al serviciului a declarat că a fost spitalizat din cauza problemelor respiratorii.

Sistemele de ventilație, încălzire și aer condiționat erau defecte în toate cele 10 facilități vizitate de anchetatori, potrivit raportului. Unele instalații aveau sisteme de siguranță împotriva incendiilor defecte, în timp ce cel puțin trei aveau ferestre și încuietori sparte, au spus aceștia.

În cel puțin două instalații, oficialii au raportat că locuiau ocupanți ilegali în camere de barăci libere, potrivit departamentului.

Raportul a îndemnat Pentagonul să își actualizeze standardele minime de curățenie pentru barăci, să „efectueze o analiză sistematică și obiectivă” a acestor condiții și să clarifice politicile cu privire la cine este responsabil pentru întreținere.

Departamentul Apărării a fost de acord cu 23 dintre cele 31 de recomandări și „parțial de acord” cu opt dintre ele, se arată în raport.

 

 

Registration

Aici iti poti reseta parola