Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Secretele Melaniei Trump, dezvăluite de fosta sa secretară
Articole online

Secretele Melaniei Trump, dezvăluite de fosta sa secretară

Apoi, a fost șeful de cabinet și secretarul de presă al primei doamne a Statelor Unite, Melania Trump, din 2020 până în 2021, după ce anterior îi fusese secretar de presă din 2017 până în 2019.

A fost asistentă de presă a campaniei prezidențiale din 2016 a lui Donald Trump și membră a echipei de tranziție prezidențială.

Ea a fost primul secretar de presă al Casei Albe din istoria americană care nu a susținut conferințe de presă, optând în schimb pentru interviuri acordate media conservatoare.

Grisham și-a asumat rolul de șef de cabinet al primei doamne pe 7 aprilie 2020. Și-a dat demisia la 6 ianuarie 2021, după atacul asupra Capitoliului.

WASHINGTON, DC – NOVEMBER 08: White House Press Secretary Stephanie Grisham (L) listens to U.S. President Donald Trump talk to reporters before he boards Marine One and departing the White House November 08, 2019 in Washington, DC. Trump is traveling to Atlanta, Georgia, where he plans to kick off his Black Voices for Trump Coalition, an effort to attract more African-American voters. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Acum, în septembrie 2021, ea a anunțat publicarea unei cărții despre timpul pe care l-a petrecut în administrația Trump, „I’ll Take Your Questions Now”.

Liz Harrington, purtătorul de cuvânt al lui Donald Trump, a declarat despre cartea lui Grisham: „Această carte este o altă încercare jalnică de a vinde minciuni despre familia Trump”.

„Intenţia din spatele acestei cărţi este evidentă pentru că este o încercare a lui Grisham să-şi justifice greşelile pe care le-a făcut ca şi secretar de presă al familiei prezidenţiale. Ea cauţă, în acest moment, să câştige relevanţă şi bani”, a precizat biroul Melaniei Trump pentru Washington Post.

CNN a obţinut o copie a cărţii, ce va fi lansată marţi.

Stephanie Grisham dezvăluie în noua sa carte „I’ll Take Your Questions Now”, mai multe detalii despre Melania Trump, cea mai puţin cunoscută primă doamnă din istoria Statelor Unite.

Meleania și propria imagine

„La fel ca soţul ei şi toţi copiii săi, doamna Trump şi-a examinat aparițiile în presă ca un arhitect expert care se concentrează pe planuri. Niciun detaliu nu a fost trecut cu vederea, nimic nu i-a scăpat din ochi. A folosit alerte Google şi a văzut totul”, scrie Grisham.

În calitate de purtător de cuvânt al ei, Grisham primea mai multe mesaje pe zi de la prima doamnă, cu privire la cum să răspundă sau să nu răspundă presei care era obsedată de misterul ce o înconjura pe prima doamnă.

Serviciul Secret al Casei Albe a poreclit-o pe Melania „Rapunzel”.

„Doamna Trump lucra de acasă cu mult înainte de pandemie. Doar de câteva ori ne-am întâlnit, dar nu în biroul desemnat primei doamne, ci în Camera Hărţilor, care se afla foarte aproape de lifturile ce duceau în reşedinţa prezidenţială. În acele momente stabileam rapid ce era de făcut”, scrie Grisham.

Ea spune că Serviciul Secret al Casei Albe a poreclit-o pe Melania „Rapunzel”, pentru că, de cele mai multe ori, ea stătea „sechestrată” în reşedinţa prezidenţială, „rămânând în turnul ei izolat, fără să coboare aproape niciodată”.

Grisham mai arată că Melania petrecea extrem de mult timp pentru a îngrijirea personală, care consta în multe ore de somn.

Personalul din East Eing a văzut-o de foarte puţine ori pe prima doamnă trează înainte de ora 10 a dimineţii.

„A considerat mereu că relaxarea este esenţială pentru frumuseţe, la fel ca, desigur, tratamentele spa şi tratamentele faciale”, scrie Grisham.

De asemenea, Grisham mai spune că Melania petrecea foarte multe ore pentru a realiza albume foto.

Astfel, sute, dacă nu chiar mii de fotografii ale timpului ei la Casa Albă au fost analizate, clasificate şi puse cu grijă în albume – păstrarea acestora era un hobby de lungă durată al fostei prime doamne.

Melania Trump a plecat fără Donald Trump într-o călătorie fiind supărată pe comportamentul soţului ei în legătură cu acuzaţiile de infidelitate din partea actriţei porno Stormy Daniels şi a fostului model Playboy, Karen MacDougal, mai aflăm de la Grisham.

 

 

 

 

 

 

Registration

Aici iti poti reseta parola