Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Prințesa Charlene de Monaco a creat intrigă din cauza videoclipului postat pe Instagram
Articole online

Prințesa Charlene de Monaco a creat intrigă din cauza videoclipului postat pe Instagram

Un mesaj care a făcut înconjurul lumii

Actrița Sharon Stone a fost eclipsată de prințesa Charlene, care este căsătorită cu Albert al II-lea de Monaco, a marcat acest eveniment postând un videoclip pe contul ei de Instagram, care a reușit să creeze furori în principatul mediteraneean.

„ Așa cum am fost născută din Ocean, așa și Oceanul s-a născut din mine. Vă prezint o bucată din ambele lucruri „, a scris aceasta în descrierea videoclipului postat care prezintă capul prințesei ieșind din apă.

Videoclipul a fost interpretat pe scară largă ca o încercare a lui Charlene de a arăta că rămâne atașată de Monaco și de soțul ei, prințul Albert, chiar dacă a petrecut ultimele cinci luni în Africa de Sud. Există voci conform cărora aceasta ar fi plecat din țară, absența ei atrăgând atenția multora.

Ziarul Le Figaro a considerat mesajul ca fiind enigmatic. Revista Elle a spus că este un mesaj misterios, iar reacția presei franceze a ridicat mai multe semne de întrebare privind familia regală care joacă un rol esențial în Monaco.

Charlene, în vârstă de 43 de ani, a plecat primăvara trecută în Africa de Sud pentru a lucra cu fundația sa. Prințesa are naționalitate sud-africană pe care a câștigat-o după ce s-a mutat din Zimbabwe în Africa de Sud, urmând să reprezinte țara la Jocurile Olimpice.

Ce se întâmplă cu Prințesa Charlene ?

După ce a dezvoltat o infecție sinusală, Prințesa a declarat că a fost forțată să rămână în Africa de Sud. Prințul Albert a negat zvonurile unei posibile despărțiri și a spus că soția sa se va întoarce la Monaco în momentul în care recuperarea va avea loc.

Cu toate acestea, presa franceză a vorbit despre absența ei la mai multe ceremonii oficiale, așa cum a fost și Gala pentru Sănătatea Planetei. Pe de altă parte, presa din Monaco a încercat să învăluie în mister această situație.

În acest weekend, Monaco Matin, ziarul cotidian a relatat despre reticența Prințului Albert de a-l lăsa pe președintele Macron să plaseze corpul lui Josephine Baker, dansatoarea americană de cabaret și eroina care a luptat pentru Rezistența franceză, în Pantheon, mausoleul parizian pentru eroii francezi. Prințul Albert este hotărât ca trupul ei să rămână în Monaco. Ziarul cotidian din Monaco nu a făcut nici măcar o referire la adresa lui Charlene.

Registration

Aici iti poti reseta parola