Evenimentul Istoric > Articole online > Munții Buzăului, locul ales de Ceaușescu pentru experimentele cu „poarta timpului″
Articole online

Munții Buzăului, locul ales de Ceaușescu pentru experimentele cu „poarta timpului″

ceausescu_1978
fototeca online a comunisumului romanesc

În anii 1980, Nicolae Ceaușescu aproba efectuarea unor experimente uluitoare în Munții Buzăului, locul derulării unor fenomene inexplicabile, care au atras inclusive atenția sovieticilor.

Cel care era la conducerea operațiunii era însuși, Ilie Ceaușescu, fratele lui Nicolae Ceaușescu și fost un general al Armatei Române. Sub comanda celui care a fost și ministru adjunct al Apărării în Epoca de Aur erau o unitate specială și cei mai buni cercetători ai vremii.

La un moment dat, unul dintre ei chiar a dispărut în timpul unui experiment, așa cum au dezvăluit jurnaliștii brăileni. „În anii ’80, în Munții Buzăului s-au efectuat o serie de experimente militare de către cercetători angajați pe bază de contract de către Ilie Ceaușescu, care avea o unitate de paranormali lângă lacul Gotes.

Experimentele de la lacul Gotes priveau apariția unui fenomen straniu, un vortex energetic ce se instala în anumite condicii geomagnetice, fiind însoțit de tulburări energetice care favorizau transmisia telepatică.

Ilie Ceaușescu

Sovieticii au furat informațiile românilor

În timpul apariției ”norului gri”, pe un fond de un albastru intens imposibil de descris în cuvinte, au fost raportate dispariții de persoane, uneori acestea apărând în alte locuri. Atașații militari sovietici au făcut ”schimb de experiență” cu cercetătorii români, uneori furându-le pur şi simplu rapoartele secrete.

Unul dintre cercetătorii angajați de Ilie Ceaușescu s-a lăsat aspirat de norul gri. El a dispărut din faţa observatorilor timp de 4 ore, fiind găsit la o distanţă apreciabilă. A descris o călătorie într-un univers paralel straniu, asemănător ca peisaj cu cel din care “plecase”.

I s-a părut că incursiunea sa a durat până în 10 minute. La revenire, vedea totul inversat, ca în oglindă şi a slăbit 8 kilograme în următoarele zile. Cercetătorii au numit fenomenul norului gri “poarta timpului”, o poartă energetică spre un univers paralel”, se arată pe probr.ro.

Despre Ilie Ceauşescu se știe că nu era deloc un simpatizant al URSS, aşa cum s-a aflat în 1990. La avea vreme, în celebrul ziar american Washington Post au fost publicate dezvăluiri despre faptul că România a vândut tehnologie militară sovietică în SUA.

Registration

Aici iti poti reseta parola