Evenimentul Istoric > Articole online > „Completarea demografică cu arabi și asiatici”, obligatorie! Neo-marxismul ne-a decis soarta!
Articole online

„Completarea demografică cu arabi și asiatici”, obligatorie! Neo-marxismul ne-a decis soarta!

Fiți foarte atenți la semnalele pe care le dau marile trusturi de presă din Occident, aceste semnale ne arată cum va fi viața noastră în deceniile care vin. Încet-încet, toată propaganda globalisto- progresistă prinde contur.

 

Neo-marxiștii vor să „programeze” umanitatea

Toate marile teme cu care ni s-a împuiat capul în ultimii ani au scopul de a ne convinge că umanitatea nu poate rezista fără a fi „programată” în conformitate cu „adevărurile” științifice. Ideea vi se pare, probabil, cunoscută pentru că e aceeași cu dirijismului socialist folosit de vechiul marxism. Numai că, de data aceasta, profitul intră în conturile marilor corporații internaționale care sponsorizează propaganda.
Iată ce scrie, spre exemplu, Parag Khanna într-un articol publicat în influenta publicație Financial Times: „Pe măsură ce căldura, creșterea mărilor, a oceanelor și seceta fac ca zone mari ale planetei să nu mai poată fi locuibile, milioane, dacă nu miliarde de oameni ar putea fi nevoite să se mute la latitudini mai potrivite pentru supraviețuire. Cea mai grea provocare care se află în fața noastră nu este reducerea emisiilor, ci mutarea oamenilor”.

Cum se corectează „dezechilibrele demografice” mutând miliarde de oameni

Editorialistul pare să vadă în această amenințare apocaliptică o adevărată oportunitate: „În următoarele decenii, lumea va trebui să lupte cu mai multe dezechilibre demografice care se apropie. Lipsa forței de muncă din America de Nord, Europa și Asia de Nord devine din ce în ce mai acută, iar aceste regiuni vor trebui să deschidă robinetele de imigrare în consecință.

Alte zeci de milioane de asiatici ar putea fi forțați să se mute permanent în toată Eurasia, pe măsură ce părți din Asia devin nelocuibile și mijloacele de trai se epuizează”.
Uriașa migrație profețită de Parag Khanna va fi augumentată și de faptul că vom atinge „vârful umanității” cu o populație mondială de aproape 11 miliarde. „Din acel moment, supraviețuirea devine un joc de distribuție”.

Care va fi soarta Europei de Est?

În această „distribuție” intră și Europa de Est. „Țările Visegrad de astăzi(Polonia Ungaria, Cehia și Slovacia, prin extensie Europa de Est n.r,) tensionate fiscal și depopulate ar putea fuziona într-o federație mai mare pentru a-și administra mai bine pădurile vitale, agricultura și râurile, pentru a se pregăti pentru completarea demografică cu arabi arabi și asiatici”.
Cine va face această distribuție în interesul superior al imunității, călcând peste statele naționale și rezervele din ce în ce mai puternice pe care le au popoarele Europei, editorialistul nu ne spune.

Progresiștii au decis: Suveranitatea statelor naționale este depășită

Parag Khanna știe, însă, cine nu va fi luat în considerare. Citiți cu mare atenție!
„În materie de migrație, guvernele naționale au un mandat suveran. Dar pentru a răspunde provocării geografiei umane este nevoie de mai mult decât de a lucra cu acordurile bilaterale de migrație.

Trebuie să eliminăm decalajul dintre discursul politic hipersensibilizat, care vede lucrurile pe termen scurt, în ceea ce privește migrație și strategia colectivă necesară pentru a găzdui umanitatea. A vorbi de geografie umană, mai degrabă decât de migrație, poate fi un instrument retoric puternic, deoarece subliniază că suntem cu toții în aceeași barcă și schimbăm ușor atenția de la suveranitatea națională îngustă la administrarea planetară expansivă.

Într-o lume cu un climat în schimbare, avem nevoie de o nouă diviziune a muncii între continente. America de Sud și Africa vor deveni din ce în ce mai multe regiuni de emigranți. America de Nord și Eurasia trebuie să absoarbă mai mulți oameni, în timp ce-i recirculează din sudul SUA și Asia de Sud, aflate în criză de apă, în zone interioare mai fertile. (…)

„Dacă suntem înțelepți, răspunsul (la provocările în fața cărora e pusă umanitatea) va fi „geografia programabilă” – recodarea locurilor pe baza rolurilor lor în schimbare în sistemul nostru fluid global. Geografia locuibilă este cea mai prețioasă resursă terestră a noastră și trebuie să o optimizăm pentru cei care vin după noi. Adaptarea suveranității la o nouă realitate este ceea ce datorăm viitorului”.

„Geografia programabilă” e numele progresist al teoriei conspiraționiste a „Marii Înlocuiri”

Unii nu sunt atât de deștepți ca editorialistul Financial Times și susțin că „demografia de completare” și „geografia programabilă” nu sunt altceva decât „Marea Înlocuire” de care vorbește scriitorul francez Renaud Camus. Explicația ne-o dă Eric Zemmour, marea revelație a politicii franceze în acest moment.
„Este vorba de o înlocuire autentică. Adică, avem o populație franceză, albă, creștină, de cultura greco-romană, ca să împrumutăm faimoasa terminologie de la generalul de Gaulle și, după patruzeci de ani, aceasta este înlocuită de o populație magrebiană, africană formată în cea mai mare parte din musulmani. Asta se numește înlocuire. O populație dispare ca civilizație și este înlocuită de o altă civilizație”.

Registration

Aici iti poti reseta parola