Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > A avut Adolf Hitler un fiu secret cu o franțuzoaică? Plicurile de bani livrate de Armata germană în timpul războiului
Articole online

A avut Adolf Hitler un fiu secret cu o franțuzoaică? Plicurile de bani livrate de Armata germană în timpul războiului

Adolf Hitler

În timp ce servea în armata germană în timpul Primului Război Mondial, Adolf Hitler ar fi avut o aventură cu o franțuzoaică pe nume Charlotte Lobjoie – iar Jean-Marie Loret a fost rezultatul.

A avut Adolf Hitler un fiu secret cu o franțuzoaică? Plicurile de bani livrate de Armata germană în timpul războiului

În iunie 1917, Charlotte Lobjoie a întâlnit un soldat german.

Ea tăia fânul pe câmp în Fournes-in-Weppe, un orășel la vest de Lille, Franța, împreună cu alte câteva femei, când au observat un soldat german atrăgător, care stătea vizavi.

Acesta desena pe caietul său de schițe și a stârnit o mare agitație printre tinerele doamne. În cele din urmă, Charlotte a fost desemnată să se apropie de el. Era îndrăgostită de el, deși nici măcar nu vorbeau aceeași limbă.

După un timp, cei doi au început o scurtă aventură, făcând adesea plimbări prin mediul rural, iar seara petreceau împreună. Charlotte avea să-și amintească mai târziu că soldatul avea un temperament deosebit, vociferând adesea în germană despre lucrurile care îl deranjau.

În cele din urmă, relația s-a încheiat, deoarece soldatul a trebuit să se întoarcă în tranșeele din Seboncourt. La scurt timp după ce acesta a plecat, Charlotte și-a dat seama că era însărcinată.

Deși nu era un lucru atât de neobișnuit, deoarece mulți copii din Franța la acea vreme erau produsul aventurilor mamelor franceze cu soldați germani aflați în permisie, Charlotte s-a rușinat că era însărcinată în afara căsătoriei. Când copilul s-a născut, l-a numit Jean-Marie și, în cele din urmă, l-a dat spre adopție unei familii pe nume Loret.

Nu a vorbit niciodată despre tatăl copilului ei, lăsând să se înțeleagă doar că acesta fusese soldat german

Abia pe patul de moarte a dezvăluit cine a fost adevăratul tată al lui Jean-Marie: un tânăr și modest soldat german pe nume Adolf Hitler.

În mod ironic, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, Jean-Marie Loret luptase împotriva germanilor în 1939, apărând Linia Maginot înainte de invazia nazistă. S-a alăturat chiar și Rezistenței franceze, primind numele de cod „Clement”.

Hăituit de vestea despre identitatea tatălui său, Jean-Marie a cercetat istoria relației cu mama sa, hotărât să găsească dovezi într-un fel sau altul pentru a vedea dacă el era, de fapt, fiul lui Adolf Hitler. Începând cu anii 1950, a angajat chiar și oameni de știință pentru a afla dacă el și Hitler au avut aceeași grupă de sânge, precum și experți în grafologie pentru a vedea cât de asemănătoare era caligrafia celor doi.

Din partea lui Hitler a existat mai puțină colaborare

Nu există nicio dovadă că Hitler a știut vreodată că a avut un copil. Nu a menționat niciodată că știa de existența lui Jean-Marie și, de fapt, a negat categoric că ar fi avut copii în mai multe rânduri.

Cu toate acestea, zvonurile au continuat să circule. Mai ales după cel de-al Doilea Război Mondial, oamenii se temeau că orice copil al lui Hitler ar putea urma pașii Führerului și, ca atare, erau îngroziți că ar putea exista unul. Unii oameni credeau că există un copil ascuns, iar alții credeau că Hitler însuși a ascuns unul.

Valetul lui Hitler, Heinz Linge, a declarat chiar că l-a auzit pe Hitler exprimându-și convingerea că are un copil, deși acest raport, ca și celelalte, nu au fost confirmate.

În ciuda numeroaselor îndoieli, Jean-Marie Loret a scris o autobiografie înainte de moartea sa, în 1985, intitulată Numele tatălui tău a fost Hitler, în care descrie aflarea identității tatălui său și lupta pentru a dovedi că era fiul lui Hitler. El susține chiar că Hitler știa despre el și a încercat să distrugă toate dovezile existenței sale. De asemenea, el susține că Hitler a trimis oameni în cadrul armatei franceze pentru a-l ucide.

Cu toate acestea, singurele dovezi concrete pe care Jean-Marie Loret le-a găsit și care sugerează că el ar fi fost de fapt fiul lui Hitler sunt minime. El a descoperit că el și Hitler aveau aceeași grupă sanguină și că, din punct de vedere vizual, cei doi seamănă izbitor de mult.

Abia după moartea lui Jean-Marie Loret aveau să iasă la iveală noi dovezi în cazul fiului lui Hitler

Un document militar oficial, provenind inițial de la Wehrmacht, armata germană, a dezvăluit că plicuri cu bani au fost livrate de soldații germani lui Charlotte Lobjoie în timpul ocupației Franței.

Acești bani ar putea fi o dovadă că Hitler a rămas în contact cu Charlotte după ce a părăsit-o. În podul lui Charlotte au fost descoperite tablouri semnate de Hitler. De asemenea, a fost găsit un tablou cu Hitler în Germania, care semăna foarte mult cu Charlotte, deși nu se știe sigur dacă era chiar ea.

De când au ieșit la iveală noile dovezi, Your Father’s Name Was Hitler (Numele tatălui tău a fost Hitler) a fost pregătit pentru a fi relansat pentru a conține noile dovezi.

După moartea lui Jean-Marie Loret, copiii săi au încetat să mai urmărească acest subiect. Avocatul lui Jean-Marie a precizat că, dacă copiii își dovedesc descendența, ar fi eligibili pentru a primi drepturi de autor din cartea lui Hitler, Mein Kampf, dar copiii au refuzat.

Registration

Aici iti poti reseta parola