Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Viața și depravarea Surorilor Dolly pe care le râvnea și viitorul Rege al României
Articole online

Viața și depravarea Surorilor Dolly pe care le râvnea și viitorul Rege al României

În timp ce Jenny juca la Cannes, într-o seară, vicontesa Thelma Furness a văzut-o și a remarcat: „Nu am văzut niciodată atâtea bijuterii pe nicio persoană din viața mea. Brățările ei au ajuns aproape la coate. Colierul pe care-l poartă trebuie să coste o răscumpărare a unui rege și inelul din mâna dreaptă e de dimensiunea unui cub de gheață”.

Decăderea

La începutul anului 1927, popularitatea surorilor Dolly a început să scadă. Spectacolul lor extrem de mediatizat din Paris, A vol d’oiseau, închis fost după opt săptămâni.

Surorile au petrecut mai mult timp la jocuri de noroc decât la repetiții și spectacole și s-au retras, în cele din urmă, în 1929.

Viața privată a surorilor Dolly a fost la fel de melodramatică precum viața lor publică.

Rose Dolly a fost căsătorită de trei ori, în timp ce Jenny Dolly a fost căsătorită de două ori și a avut un șir de aventuri extrem de mediatizate cu bărbați înstăriți.

Reputația lor de a se întâlni cu bărbați înstăriți le-a câștigat porecla de „Milioanele de dolari din păpuși!”.

Mormântul „The Dolly Sisters” în Forest Lawn Glendale

Jenny s-a spânzurat de o perdea în apartamentul ei din Hollywood, la 1 iunie 1941.

În anii care au urmat pensionării și morții surorii sale, Rosie Dolly s-a retras din viața publică. Și-a petrecut anii rămași făcând fapte caritabile pentru copii din Ungaria natală.

A încercat să se sinucidă în 1962.

La 1 februarie 1970, Rosie a murit în urma unui atac de cord în New York, la vârsta de 77 de ani.

Ambele surori sunt îngropatee în Marele Mausoleu din Parcul Memorial Forest Lawn, Glendale.

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola