Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Viața și depravarea Surorilor Dolly pe care le râvnea și viitorul Rege al României
Articole online

Viața și depravarea Surorilor Dolly pe care le râvnea și viitorul Rege al României

Au vizitat teatrele și sălile de dans din Europa și au fost curtate de numeroși bărbați înstăriți și din case regale, inclusiv Carol al II-lea al României, Christian X al Danemarcei și Alfonso al XIII-lea al Spaniei.

Gemenele vindeau bilete în aceeași noapte, pentru a fi partenere de dans, mai multor bărbați celebri și bogați pentru a crea rivalitate între ei și a-și crește prețul.

Datorită succesului, la începutul anilor 1920, surorile au fost plătite cu 1.200 dolari pe noapte, pentru a dansa la Moulin Rouge.

Sumă era fabuloasă pentru acea vreme.

Patru milioane de franci într-o seară

În Europa, surorile au devenit cunoscute și pentru escapadele în cazinouri și hipodromuri, care erau de obicei finanțate de admiratori înstăriți.

Au câștigat 850.000 de dolari într-un singur sezon la Deauville. Jenny Dolly a devenit legendară pentru câștigurile sale.

A câștigat patru milioane de franci într-o seară la Cannes, sumă pe care a transformat-o într-o colecție de bijuterii; apoi a câștigat încă 11 milioane de dolari.

Cu alte ocazii, a câștigat 100.000 de dolari la o cursă de cai, 500.000 de dolari la baccara și 200.000 de dolari la ruletă.

Cu câștigurile sale, Jenny Dolly și-a dezvoltat pasiunea – cumpărarea de bijuterii scumpe.

Colecția de bijuterii a lui Jenny, pe care a achiziționat-o prin câștigurile sale de la numeroși pretendenți, a devenit legendară.

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola