Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Un fost oficial din serviciile de informații îndeamnă SUA să dezvăluie dovezile OZN: „Nu suntem singuri!”
Articole online

Un fost oficial din serviciile de informații îndeamnă SUA să dezvăluie dovezile OZN: „Nu suntem singuri!”

UFO

Un fost oficial din serviciile de informații îndeamnă SUA să dezvăluie dovezile OZN: „Nu suntem singuri!”

Statele Unite au fost îndemnate să dezvăluie dovezile privind existența OZN-urilor după ce un fost oficial al serviciilor de informații, care a denunțat situația, a declarat că guvernul deține vehicule extraterestre „intacte și parțial intacte”, potrivit The Guardian

Fostul oficial din serviciile de informații David Grusch, care a condus analiza fenomenelor anormale inexplicabile (UAP) în cadrul unei agenții a Departamentului american al Apărării, a afirmat că SUA deține nave de origine non-umană.

Informațiile despre aceste vehicule sunt ascunse în mod ilegal Congresului, a declarat Grusch pentru Debrief. Grusch a spus că atunci când a predat Congresului informații clasificate despre vehicule a suferit represalii din partea oficialilor guvernamentali. El a părăsit guvernul în aprilie, după o carieră de 14 ani în serviciile de informații americane.

Jonathan Grey, un actual oficial al serviciilor de informații americane de la National Air and Space Intelligence Center (Nasic), a confirmat existența „materialelor exotice” pentru Debrief, adăugând: „Nu suntem singuri”.

Dezvăluirile vin după ce, în ultimii ani, o avalanșă de apariții și rapoarte credibile au reaprins atenția asupra navelor extraterestre și, eventual, a vizitelor, în ultimii ani.

Continuă seria dezvăluirilor despre interacțiunea cu ființe extraterestre

În 2021, Pentagonul a publicat un raport privind UAP – termenul este preferat în locul celui de OZN-uri – care a descoperit peste 140 de cazuri de întâlniri cu UAP care nu au putut fi explicate.

Raportul a urmat unei scurgeri de imagini militare care arătau întâmplări aparent inexplicabile pe cer, în timp ce piloți ai marinei au declarat că au avut frecvent întâlniri cu nave ciudate în largul coastelor SUA.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Debrief, Leslie Kean și Ralph Blumenthal, care au dezvăluit anterior existența unui program secret al Pentagonului care a investigat OZN-urile, Grusch a declarat că guvernul american și contractorii din domeniul apărării au recuperat fragmente de nave non-umane și, în unele cazuri, nave întregi, timp de decenii.

„Nu este vorba despre origini sau identități cunoscute”, a declarat Grusch. „Materialul include vehicule intacte și parțial intacte”.

Grusch a declarat pentru Debrief că analiza a determinat că acest material este „de origine exotică” – ceea ce înseamnă „inteligență non-umană, de origine extraterestră sau necunoscută”.

„[Această evaluare se bazează] pe morfologiile vehiculelor și pe testele de știință a materialelor și pe posesia unor aranjamente atomice unice și a unor semnături radiologice”, a spus Grusch.

Grey, care, conform raportului, analizează fenomenele anormale inexplicabile din cadrul Nasic, a confirmat spusele lui Grusch.

„Fenomenul inteligenței non-umane este real. Nu suntem singuri”, a declarat Grey. „Recuperările de acest tip nu se limitează la Statele Unite. Acesta este un fenomen global și, cu toate acestea, o soluție globală continuă să ne ocolească.”

The Debrief a vorbit cu mai mulți dintre foștii colegi ai lui Grusch, fiecare dintre ei garantând pentru caracterul său. Karl E Nell, colonel în retragere din armată, a declarat că Grusch era „ireproșabil”. Într-o evaluare a performanțelor din 2022, consultată de Debrief, Grusch a fost descris ca fiind „un ofițer cu cea mai puternică busolă morală posibilă”.

Nick Pope, care a petrecut începutul anilor 1990 investigând OZN-uri pentru Ministerul britanic al Apărării (MoD), a declarat că relatările lui Grusch și Grey despre materialele extraterestre au fost „foarte semnificative”.

„Una este să ai povești pe blogurile de conspirație, dar acest lucru duce la un alt nivel, cu persoane autentice din interior care se prezintă”, a spus Pope.

„Când acești oameni fac aceste plângeri oficiale, o fac înțelegând că, dacă au făcut cu bună știință o declarație falsă, sunt pasibili de o amendă destul de mare și/sau de închisoare.

„Oamenii spun: ‘Oh, oamenii inventează povești tot timpul’. Dar cred că este foarte diferit să mergi în fața Congresului și să mergi la inspectorul general al comunității de informații și să faci asta. Pentru că vor exista consecințe dacă se dovedește că nu este adevărat”.

Debrief a relatat că spusele lui Grusch despre materialele și vehiculele non-umane se bazează pe „interviuri extinse cu oficiali de informații de nivel înalt”. El a declarat că a raportat Congresului existența unui „program de recuperare” a materialelor OZN.

„Grusch a spus că operațiunile de recuperare a navelor sunt în curs de desfășurare la diferite niveluri de activitate și că știe persoanele specifice, actuale și foste, care sunt implicate”, a raportat Debrief.

În articolul din Debrief, Grusch nu spune că a văzut personal vehicule extraterestre și nici nu spune unde ar putea fi depozitate. El a cerut publicației Debrief să nu divulge detalii despre represaliile din partea oficialilor guvernamentali din cauza unei investigații în curs de desfășurare.

Registration

Aici iti poti reseta parola