Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Tucker Carlson este convins că Ucraina pierde războiul: Administrația Biden este panicată de acest lucru!
Articole online

Tucker Carlson este convins că Ucraina pierde războiul: Administrația Biden este panicată de acest lucru!

Tucker Carlson

Tucker Carlson, prezentatorul postului Fox News, a prezentat zilele trecute cifre aparent inventate privind numărul de victime din „scurgeri de informații” pentru a susține că Ucraina pierde războiul cu Rusia.

Tucker Carlson este convins că Ucraina pierde războiul: Administrația Biden este panicată de acest lucru!

Dar documentele secrete reale scurse de la Statele Unite arată că au fost uciși de două ori mai mulți soldați ruși decât trupele ucrainene.

În timpul emisiunii sale „Tucker Carlson Tonight”, vedeta Fox News a declarat că documentele scurse arată că „Ucraina pierde de fapt războiul”.

„Șapte ucraineni sunt uciși pentru fiecare rus”, a afirmat Carlson, fără a-și cita sursa directă.

Un document recent divulgat de serviciile de informații americane prezintă o imagine foarte diferită a victimelor din acest război.

Documentul sugerează că Rusia a suferit între 189.500 și 223.000 de pierderi, cu până la 43.000 de soldați uciși în luptă, în timp ce Ucraina a suferit între 124.500 și 131.000 de pierderi, cu până la 17.500 de soldați uciși în luptă.

Documentul scurs a fost ulterior modificat și distribuit în jurul conturilor rusești de Telegram pentru a arăta în mod fals contrariul: că Rusia a suferit mai puține victime. Dar chiar și aceste cifre falsificate reprezentau totuși o rată a victimelor mai mică decât cea la care făcea referire Carlson.

Cu toate acestea, Carlson a spus că „apărarea aeriană ucraineană a fost complet degradată”, ceea ce se potrivește mai bine cu ceea ce afirmă informațiile scurse.

Apărarea aeriană a Ucrainei, consolidată de echipamente occidentale, a contracarat eficient atacurile Rusiei pe parcursul războiului de peste un an din Ucraina. Cu toate acestea, există dovezi că sistemele de apărare aeriană ucrainene au fost serios degradate.

În ritmul actual de utilizare, potrivit documentelor americane care au făcut obiectul unor scurgeri de informații, apărarea aeriană ucraineană „va fi complet redusă” până la 23 mai, a relatat anterior The New York Times.

„Ucraina pierde”, a concluzionat Carlson – un adversar de lungă durată al asistenței americane pentru Ucraina.

„Administrația Biden este perfect conștientă de acest lucru. Sunt panicați de acest lucru, dar au mințit publicul în legătură cu acest fapt”.

Registration

Aici iti poti reseta parola