Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Trump despre Facebook: Ţara noastră nu mai poate suporta aceste abuzuri!
Articole online

Trump despre Facebook: Ţara noastră nu mai poate suporta aceste abuzuri!

donald trump

„Decizia Facebook este o insultă” pentru „75 de milioane de oameni care ne-au votat în 2020”, a afirmat fostul preşedinte american, într-un comunicat, adăugând că gigantului reţelelor de socializare „nu ar trebui să i se permită această cenzură şi reducere la tăcere!.

„În cele din urmă, vom câştiga. Ţara noastră nu mai poate suporta aceste abuzuri!”, a conchis el.

Facebook a anunţat vineri că îl suspendă pe Donald Trump pentru doi ani şi că personalităţile politice vor fi de acum sancţionate ca şi ceilalţi utilizatori atunci când încalcă regulile reţelei sociale, în special în caz de dezinformare, relatează Agerpres.

Fostul preşedinte al SUA va putea reveni doar atunci când „riscurile pentru siguranţa publicului au dispărut”, a precizat platforma, care l-a exclus temporar pe Donald Trump pe 7 ianuarie pentru că şi-ar fi încurajat susţinătorii în timpul atacului asupra Capitoliului, o decizie fără precedent.

Consiliul de supraveghere de la Facebook, un grup de experți care pot răsturna decizii ale șefului Facebook, Mark Zuckerberg, au menținut suspendarea contului dar a stabilit că platforma socială „nu poate impune suspendarea pe perioada nedeterminată!.

Acest consiliu a cerut Facebook să re-evalueze decizia în următoarele șase luni.

Registration

Aici iti poti reseta parola