Evenimentul Istoric > Articole online > Sinteza zilei: Interviu-eveniment. Dezvăluirile lui Valentin Ceaușescu
Articole online

Sinteza zilei: Interviu-eveniment. Dezvăluirile lui Valentin Ceaușescu

Surpriza este că în dosar apare ca parte vătămată Valentin Ceaușescu, în calitate de succesor al părinților săi împușcați la 25 decembrie 1989 la Târgoviște.

Sursele Evenimentului istoric au precizat că „meritul” incredibil de a face victime din cuplul dictatorial Ceaușescu revine în totalitate procurorilor militari care au făcut rechizitoriul Dosarului Revoluției, printre care și Cătălin Ranco Piţu, propunerea ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, pentru funcţia de şef al Secţiei parchetelor militare de la PICCJ.

Un interviu cu unicul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu este greu de realizat. Am putea spune chiar imposibil. Chiar el mărturisește: „Vă spun sincer, interviurile sunt cel mai neplăcut lucru pentru mine”.

Și totuși, Valentin Ceaușescu a vorbit ultima oară cu presa din România în anul 2009. Într-un interviu-eveniment, în premieră, publicat de Gazeta Sporturilor, Valentin Ceaușescu  a acceptat dialogul cu jurnalistul Cristian Otopeanu, căruia i s-a destăinuit spunându-i că „a face bine înseamnă a face cât mai puțin rău”.

Și-a deschis inima și a vorbit despre echipa sa favorită din anii ’80, Steaua București, dar a răspuns cu finețe și la întrebări mai delicate, chiar personale, notează antena3.ro, care prezintă fragmentul din emisiunea Sinteza zilei, în care a fost difuzat interviul.

Îl puteţi urmări dând click în postarea video de AICI.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola