Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Și în Franța politica tot o e cocotă! Aventurile cu minori și stabilimentele tailandeze l-au făcut pe ministru pe nepotul președintelui
Articole online

Și în Franța politica tot o e cocotă! Aventurile cu minori și stabilimentele tailandeze l-au făcut pe ministru pe nepotul președintelui

Puterea corupe oriunde în lume, iar așchia tot aproape cade la fel de aproape de trunchi și în Franța, nu numai pe malul Dâmboviței.

Așchia nu sare departe de trunchi

Dovadă vie este nepotul fostului președinte francez François Mitterand. Dacă fostul șef de stat socialist a făcut tot ce i-a stat în putere (inclusiv abuzuri) pentru a ascunde faptul că a avut o fiică în afara căsătoriei, nepotul Frédéric, om de televiziune, s-a lăudat public cu „experiențele” sale sexuale.

 

S-a lăudat cu aventurile din bordelurile masculine din Tailanda

În 2005, Frédéric Mitterand și bordelurile thailandeze a dezvăluit în amănunte sordide despre aventurile sale în bordelurile masculine din Bangkok, Tailanda.

Mai precis, Mitterand și-a recunoscut înclinația pentru „băieți”, scriind: „M-am obișnuit să plătesc pentru băieți … Abundența de băieți tineri, foarte atrăgători și imediat disponibili, mă aducea într-o stare de dorință pe care nu mai trebuia să o opresc sau să o ascund.”

Cum și în libertina Ftranță pedofilia rămâne o infracțiune, ca, de altfel, și turismul sexual, Mitterand nepotul și-a nuanțat mai târziu cuvintele. afirmând că a folosit termenul „băieți” în mod liber. Ba, mai mult, a condamnat în termeni duri pedofilia și turismul sexual, pe care le-a etichetat drept „o rușine”.

Recompensat cu funcția de ministru al Culturii

Culmea este, însă, că dezvăluirile nerușinate nu i-au afectat deloc cariera. Ba dimpotrivă, a devenit ministru al Culturii din Franța, până în 2012, când bunul săi prieten Nicolas Sarkozy a pierdut alegerile prezidențiale franceze.

Cum a ajuns Frédéric Mitterand o victimă a extremei drepte

Ba, mai mult, tot el a fost compătimit de presă după atacul violent al lui Marine Le Pen, care l-a acuzat într-o emisiune televizată că a întreținut relații sexuale cu minori, după ce Frédéric Mitterand l-a apărat public pe Roman Polanski, căutat în SUA pentru presupusul viol al unei fete de 13 ani.

Registration

Aici iti poti reseta parola