Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > S-a lămurit misterul al întâlnirii Putin- Macron. Perversiune rusească
Articole online

S-a lămurit misterul al întâlnirii Putin- Macron. Perversiune rusească

Rușii au vrut să afle ADN-ul lui Macron?

Mulți au afirmat că protocolul rusesc a vrut să-l umilească pe Emmanuel Macron sau să se joace cu mintea președintelui francez. De fapt, adevărul e altul. Potrivit surselor Reuters, masa absurd de lungă dintre Putin și Macron a fost necesară deoarece Macron a refuzat să facă un test Covid-19 administrat de ruși. De ce a refuzat președintele Franței? Pur și simplu pentru că testul le-ar fi dat rușilor posibilitatea să stabilească ADN-ul liderului francez.

Masa de protocol uriașă a făcut furori pe internet

Laburistul britanic Andrew Adonis a scris o lefendă sugestivă sub fotografie: „Cel mai recent joc mental al lui Putin, „negociind” cu Macron! Nici măcar Hitler nu avea o masă ca aceasta!”.
Un alt utilizator de Twitter a comentat: „Distanțarea socială la extrem!”
Alții și-au imaginat cum au decurs discuțiile: „Scuze? Ce? „Îmi pare rău, n-am auzit?..
Alții au spus că totul a fost o lecție: „Cum să eșuezi la negociere într-o singură lecție ușoară… Dacă Putin nu a vrut să-l umilească, asta este”, nota imediat după întâlnirea celor doi președinți ziarul britanic Daily Express în ediția sa electronică.

Protocolul rus are o plăcere diabolică de a-i umili pe oaspeții lui Putin

Responsabilii cu protocolul de la Moscova sunt cunoscuți prin modul diabolic în care organizează întâlnirile lui Putin cu șefii altor state. Nu de puține ori, partenerii de discuție ai liderului de la Kremlin sunt umiliți groaznic. Abonat la astfel de tratamente a fost președintele turc Erdogan. Acesta nu numai că a fost lăsat să-l aștepte pe Putin zeci de minute, dar a fost silit să facă poze la picioarele unei statui monumentale a Ecaterinei cea Mare țarinaă care a smuls Crimeea Imperiului Otoman și a anexat-o Rusiei. Ecaterina a rămas în istorie prin numeroasele victorii obținute în timpul războaielor ruso-turce din 1768-1774 și 1787-1792.

Registration

Aici iti poti reseta parola