Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Rușii se tem că Ucraina pregătește un atac criminal! Acuzații fără precedent la adresa SUA
Articole online

Rușii se tem că Ucraina pregătește un atac criminal! Acuzații fără precedent la adresa SUA

Nu trece o zi fără ca presa rusă să vorbească despre producerea de arme biologice în laboratoarele americane din Ucraina, despre care se spune că ar fi funcționale îmcă din 2005.

Occidentul pregătește un atac biologic asupra Rusiei cu mâna ucrainenilor?

Acum, presa rusă preia pe larg declarațiile autorităților care susțin că au descoperit noi documente care acreditează ideea că se pregătește un atac biologic.
Astfel, Ministerul Apărării al Federației Ruse susțină că o companie ucraineană pe nume Motor Sich a făcut o solicitare cu privire la posibilitatea de a dota dronele turcești Bayraktar cu dozatoare de aerosoli.

Aerosoli pulverizați din dronele turcești

Documentele relevante au fost publicate de Ministerul Apărării al Federației Ruse, iar șeful trupelor de protecție împotriva radiațiilor, chimice și biologice ale Forțelor Armate ale Federației Ruse Igor Kirillov declară:

„Atrage atenția solicitarea companiei ucrainene Motor Sich către producătorul turc de vehicule aeriene fără pilot Bayraktar. Vreau să subliniez că acest document este datat 15 decembrie 2021. Esența lui: este posibilă dotarea acestui UAV cu sisteme și mecanisme pt. pulverizare de aerosoli cu o capacitate de peste 20 de litri”.

Având în vedere faptul că raza de zbor a dronelor turcești este de aproximativ 300 de kilometri, am putea vorbi despre un program de pulverizare a armelor biologice pe teritoriul Federației Ruse.

La rândul său, deputatul Dumei de Stat Andrey Krasov , vorbind despre documentele publicate despre UAV-uri și distribuitoare de aerosoli, a remarcat: „Documentele depuse au confirmat încă o dată că pe teritoriul Ucrainei au fost realizate dezvoltări biologice secrete, care au fost finanțate de Occident… Să vă reamintesc, judecând după documentele pe care am reușit să le obținem în timpul operațiunii speciale, era planificat – cu sprijinul Statelor Unite – să se mărească numărul de laboratoare biologice la 30 în toată Ucraina. Și acum cunoaștem rolul semnificativ jucat de Statele Unite și de aliații săi din NATO și UE în pregătirea programului biologic al Ucrainei”, susține Pravda.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola