Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Plan diabolic pentru a scăpa de Biden de la Casa Albă! Luna noiembrie e decisivă
Articole online

Plan diabolic pentru a scăpa de Biden de la Casa Albă! Luna noiembrie e decisivă

Biden

Sondajele de opinie care îi arată pe Joe Biden și pe democrați într-o mare încurcătură par să-i motiveze pe republicanii lui Donald Trump să conceapă planuri dintre cele mai ambițioase.

 

Trump va deveni al treilea om din SUA după alegerile din noiembrie?

Potrivit dr. Jan Halper-Hayes, unul dintre aceste planuri este ca, după alegerile de la jumătatea mandatului, Donald Trump să preia cea de a treia funcție din sistemul politic american și să încerce să-i pună sub acuzare pe Joe Biden și Kamala Harris.
Donald Trump a lăsat impresia în ultimele luni că va încerca să recâștige Casa Albă la următoarele alegeri prezidențiale din 2024. Dar dr. Jan Halper-Hayes a sugerează că Trump ar putea reveni mai devreme decât se aștepta dacă republicanii reușesc să recâștige atât Senatul, cât și Camera Reprezentanților în alegerile din noiembrie.
Potrivit doamnei Halper-Hayes există discuții printre susținătorii lui Trump de a-i asigura acestuia funcția de președinte al Camerei, poziție care i-ar da puterea de a porni impeachment-ul atât în ceea ce-l privește pe președintele Biden, cât și pe vicepreședinta Kamala Harris.

Vorbind pentru GB News, comentatoarea politică a declarat: „Aceasta este discuția care se poartă de șase sau șapte luni și acum, când 29 de democrați din Congres au anunțat că nu mai candidează.
Predicția este că vom lua (republicanii) și Camera și Senatul. Ei vorbesc despre Trump că este Președintele Camerei Reprezentanților și apoi va putea să-i pună sub acuzare pe Biden și Harris.
Și apoi va putea prelua controlul pentru că va fi al treilea om din stat după Biden și Harris. Mulți comentatori republicani și conservatori au vorbit despre asta și au dat multe detalii.

Biden și Harris, ținta republicanilor

Conform Constituției Statelor Unite, Președintele Camerei – funcție deținută în prezent de democrata Nancy Pelosi – nu trebuie să fie membru în funcție al Camerei Reprezentanților, dar până în acest moment nu a existat niciun caz în istoria SUA ca o persoană care nu a fost aleasă să devină președinte.

Președintele este liderul efectiv al Camerei și este al treilea în linia de succesiune, în cazul unei situații de urgență care îi împiedică atât pe președinte SUA, cât și vicepreședintele să își îndeplinească atribuțiile.

Dr. Halper-Hayes a explicat că acesta nu este planul lui Trump, ci al celor care vor să-l vadă revenind la Casa Albă cât mai repede. „Adevărul este că oamenii vor să-l vadă din nou președinte. Nu spun că acesta este planul lui Trump, dar conservatori au vorbit despre asta pentru că Președintele Camerei nu trebuie, conform legii, să fie un oficial ales.

Donald Trump nu a confirmat dacă va candida din nou împotriva lui Joe Biden în 2024, dar a dat indicii că va lua în considerare această posibilitate.

Într-un videoclip care a apărut săptămâna aceasta, Trump s-a referit la sine drept „al 45-lea și al 47-lea președinte” în timp ce juca golf pe unul dintre terenurile sale din Statele Unite, scrie Daily Express.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola