Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Putin nu poate câștiga războiul, dar Germania îi oferă o pace victorioasă. Pe socoteala Ucrainei, evident
Articole online

Putin nu poate câștiga războiul, dar Germania îi oferă o pace victorioasă. Pe socoteala Ucrainei, evident

Germania îi oferă lui Putin o victorie la masa verde

În Germania, partidul cancelarului Olaf Scholz „pregătește un tratat de pace” pentru conflictul ruso-ucrainean. Proiectul de document a ajuns accidental în mâinile politologului și jurnalistului german Alexander Sosnovsky . Expertul a vorbit despre acest lucru în rețelele sale de socializare.

Rusia preimește Crimeea

Potrivit analistului, esența acordului este următoarea: Rusia trebuie să retragă trupele din afara granițelor Ucrainei începând cu 24 februarie, iar Republca Populară Donețk este recunoscută cu granițele fizate prin luptă până la această dată. În același timp, Crimeea este recunoscută drept aparținând Rusiei.

În plus, conform documentului, Rusia trebuie să plătească despăgubiri, Ucraina nu va adera la NATO, iar China, Statele Unite, Turcia și Franța ar trebui să acționeze ca garanți de securitate, a adăugat Sosnovsky.

Politologul a promis că va dezvălui și alte detalii mai târziu.

Anterior, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că speră la restabilirea integrității teritoriale a țării și la recuperarea Crimeei, scrie Pravda.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola