Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Promovările din armata americană, blocate de un senator republican din cauza „diversității”
Articole online

Promovările din armata americană, blocate de un senator republican din cauza „diversității”

promovari armata americană

NewsNation a relatat joi după-amiază că senatorul Eric Schmitt, care reprezintă Missouri în camera superioară din ianuarie, blochează în prezent promovările a cinci ofițeri din cauza opiniilor lor cu privire la diversitate. Aceste situații sunt destul de sensibile în armata americană.

Raportul nu a specificat ce ofițeri anume sunt împiedicați să urce în grad în armata americană

Secretarul de presă al senatorului a confirmat pentru publicație, într-o declarație, reținerea senatorului – și în special faptul că aceasta este legată de susținerea diversității:

„Senatorul Schmitt a suspendat mai multe promovări în legătură cu preocupările pe care le are cu privire la pozițiile sau acțiunile acelor candidați nominalizați în legătură cu programele Diversitate, Echitate și Incluziune (DEI) în armată”, a declarat secretarul de presă, potrivit Insider

Schmitt și-a început reținerea celor cinci promovări militare la doar câteva zile după ce Tuberville a pus capăt blocării, timp de câteva luni, a peste 400 de promovări.

De atunci, Senatul a confirmat 425 de promovări, deși Tuberville a declarat că încă mai blochează unele pentru aproximativ 11 generali cu patru stele.

Într-o declarație pe care a făcut-o joi pentru Washington Examiner cu privire la proiectul final al Legii de autorizare a apărării naționale și la cele două „amendamente anti-DEI” ale sale, care au ajuns la final, Schmitt a criticat toate inițiativele DEI legate de Departamentul de Apărare:

„DEI nu își are locul în armata noastră, care a fost mult timp cea mai mare meritocrație din lume”, a spus el.

În martie, Schmitt a trimis o scrisoare secretarului Apărării

În martie, acesta i s-a adresat lui Lloyd Austin, cu privire la anunțurile de angajare în armată pentru posturile legate de DEI, unele dintre acestea urmând să câștige aproape 200.000 de dolari pe an. În scrisoare, el a spus că „prioritizarea DEI de către armată slăbește capacitatea Americii de a ne combate adversarii”.

Armata nu este singurul lucru de care Schmitt vrea să scape de DEI: în noiembrie, senatorul a introdus „Abolish Government DEI Act”, care, dacă va fi promulgat, va desființa imediat 40 de birouri, agenții și comisii guvernamentale legate de diversitate, incluziune și drepturi civile.

Cu toate acestea, proiectul de lege nu va fi probabil niciodată supus la vot în Senat, sub conducerea liderului majorității Chuck Schumer.

Ce este diversitatea, echitatea și incluziunea (DEI)?

Diversitatea, echitatea și incluziunea este un termen utilizat pentru a descrie politicile și programele care promovează reprezentarea și participarea diferitelor grupuri de persoane. DEI cuprinde persoane de diferite vârste, rase, etnii, abilități, dizabilități, genuri, religii, culturi și orientări sexuale. De asemenea, cuprinde persoane cu medii, experiențe, aptitudini și expertize diverse.

Diversitatea, echitatea și incluziunea sunt trei concepte diferite, dar interconectate. Acestea lucrează împreună pentru a crea un mediu de respect și echitate. Implică inițiative care promovează accesul egal, oportunitățile, ocuparea forței de muncă și sentimentul de apartenență al persoanelor subreprezentate la locul de muncă.

DEI joacă un rol important în promovarea unei culturi incluzive la locul de muncă și în asigurarea unui proces eficient de recrutare și angajare. Ea urmărește să atingă aceste obiective prin depășirea prejudecăților inconștiente, care sunt stereotipuri despre alte persoane formate în afara conștiinței unei persoane, și prin identificarea și atenuarea microagresiunilor, care sunt comportamente negative față de persoane bazate pe aceste prejudecăți.

Registration

Aici iti poti reseta parola