Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Pierdut cu mult timp în urmă, un portret al Prințesei Diana reapare înainte de împlinirea a 25 de ani de la moartea sa
Articole online

Pierdut cu mult timp în urmă, un portret al Prințesei Diana reapare înainte de împlinirea a 25 de ani de la moartea sa

printesa

Pierdut cu mult timp în urmă, un portret al Prințesei Diana reapare înainte de împlinirea a 25 de ani de la moartea sa

Diana, Prințesa de Wales, avea doar 19 ani când a pozat pentru această fotografie, realizată de cameramanul Lord Snowdon în vara anului 1980.

Fotografia, realizată de cameramanul Antony Charles Robert Armstrong Jones, cunoscut sub numele de Lord Snowdon, în vara anului 1980, surprinde frumusețea luminoasă a prințesei. 

Imaginea a fost făcută la doar două luni de la începutul relației dintre Diana și Prințul Charles și cu mult înainte de a se vorbi despre logodnă.

Lordul Snowdon, care a fost căsătorit cu sora reginei Elisabeta a II-a timp de 18 ani, până la divorțul său din 1978, a fost însărcinat de Vogue să realizeze această fotografie uimitoare.

În fotografie, Diana afișează o grație fragilă, nesigură de efectul orbitor al privirii sale.

Deși Lord Snowdon avea să facă multe alte fotografii cu Diana, rareori acestea au surprins o asemenea prestanță. 

Pe 31 august se împlinesc 25 de ani de când prințesa a murit într-un accident de mașină la Paris

Prințesa s-a căsătorit cu Charles aproximativ un an mai târziu, la Catedrala St Paul din centrul Londrei, iar apoi a avut doi copii cu fiul reginei.

Mirror Online a povestit recent cum inelul de logodnă cu safire al reginei este acum purtat cu mândrie de Kate Middleton.

Fratele Dianei, Charles Spencer, și-a amintit mai târziu cum bijuteriile strălucitoare i-au provocat Dianei o durere de cap în ziua nunții, deoarece nu era obișnuită să poarte acest set greu de bijuterii.

Piese personale din inelele, colierele și alte obiecte ale Dianei au fost moștenite de cei doi fii ai acesteia, prințul William și prințul Harry.

Faptul că s-a născut într-o familie aristocratică a însemnat că deținea bijuterii de înaltă calitate chiar înainte de căsătoria cu Charles.

După nuntă, era cunoscută ca purtând obiecte din colecția reginei, despre care se spune că ar conține peste 300 de piese.

De când fiii ei s-au căsătorit, soțiile lor au continuat să poarte diverse piese din colecția Dianei.

 

 

Registration

Aici iti poti reseta parola