Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Miliardarul care a căzut din cer și a fost îngropat într-un mormânt necunoscut. Sinucidere, accident sau crimă?
Articole online

Miliardarul care a căzut din cer și a fost îngropat într-un mormânt necunoscut. Sinucidere, accident sau crimă?

Născut în 1877 la Bruxelles, Alfred Loewenstein a fost un om de afaceri cu o avere personală colosală.

El arată, de asemenea, că evenimentele ulterioare sunt frecvent ignorate, cum ar fi faptul că fiul lui Loewenstein a împușcat pe unul dintre servitorii familiei în circumstanțe tulburi la un deceniu după tragedie.

Fiul a murit în cele din urmă în cel de-al doilea război mondial.

Norris a concluzionat că Loewenstein a fost aruncat din avion de către pilotul Donald Drew, la ordinul Madeleinei Loewenstein, motivul fiind obținerea controlului asupra averii lui Loewenstein.

El a sugerat ca ușa din spate a aeronavei a fost complet îndepărtată în timp ce se afla în aer și a fost apoi înclocuită pe plaja din St. Pol.

Scriitorii de romane polițiste Robert & Carol Bridgestock au speculat că Loewenstein și-a falsificat propria moarte și a dispărut din cauza neregulilor financiare din afacerile sale. Această teorie este susținută de faptul că trupul a fost îngropat într-un mormânt nemarcat și că soția sa nu a participat la înmormântare.

 

 

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola