Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Marina americană oferă o sumă record de 115.000 de dolari recruților și veteranilor care se înrolează
Articole online

Marina americană oferă o sumă record de 115.000 de dolari recruților și veteranilor care se înrolează

marina americană

Marina americană oferă o sumă record de 115.000 de dolari recruților și veteranilor care se înrolează

Într-un comunicat de presă emis sâmbătă, Marina Militară a anunțat că depășește bonusul de semnare de 50.000 de dolari, deja istoric, cu posibilitatea de a câștiga până la 65.000 de dolari și de asemenea o politică de rambursare a împrumuturilor celor care doresc să se înroleze.

Șeful Comandamentului de Recrutare al Marinei, contraamiralul Lex Walker, a subliniat în comunicat că cele două cifre „nu se exclud reciproc, astfel încât, dacă un viitor marinar le maximizează pe amândouă, acest lucru înseamnă 115.000 de dolari care îi schimbă viața și oportunitatea de a servi în cea mai bună marină din lume”.

Există, firește, câteva condiții care se aplică. Pentru început, bonusul de semnare este de maximum 50.000 de dolari care necesită înrolarea în anumite locuri de muncă și acceptarea de a se înscrie cât mai repede în tabăra de instrucție.

Cele mai mari bonusuri sunt tot pentru marinarii care sunt eligibili și interesați să facă parte din programul de energie nucleară al Marinei – 38.000 de dolari doar pentru acest post. 

Marina oferă 10.000 de dolari pentru un recrut în orice post care este dispus să meargă în tabăra de instrucție aflată în desfășurare în acest moment și până la sfârșitul lui septembrie. La unele locuri de muncă, însă, acest bonus crește la 25.000 de dolari.

Bonusul de 65.000 de dolari pentru rambursarea împrumuturilor are mult mai puține condiții. Conform ultimei instrucțiuni a Marinei, această ofertă este valabilă pentru orice loc de muncă și indiferent de momentul în care are loc înrolarea.

În cadrul acestei ultime oferte, Marina încurajează, de asemenea, recruții mai tineri care nu au împrumuturi, cum ar fi elevii din ultimul an de liceu, să ia în considerare posibilitatea de a se înscrie, oferind 10.000 de dolari doar pentru intrarea în programul de înrolare târzie până la 31 octombrie 2022, cu condiția ca recrutul să termine liceul înainte de a se înrola în iulie 2023.

Politica față de veterani

Cu toate acestea, Marina adoptă, de asemenea, o abordare relativ nouă și se adresează foștilor marinari și altor veterani înrolați care se gândesc să revină în serviciul militar. Comunicatul de presă notează în mod specific că veteranii care se întorc sunt eligibili pentru multe dintre aceste bonusuri, atâta timp cât vin la gradul E-4 sau mai jos și nu au primit un bonus la prima lor înrolare.

„Dacă sunteți un marinar, pușcaș marin, aviator, soldat, gardian sau gardian de coastă care a plecat recent din instituție, aceasta este o oportunitate fără precedent”, a precizat Walker în comunicat.

În comunicat se mai spune că veteranii din orice ramură vor trece doar printr-un „curs de orientare navală de trei săptămâni” la tabăra de instrucție a Marinei de la Great Lakes, Illinois, în timp ce foștilor veterani ai Marinei li se va cere să facă și mai puțin – doar o pregătire de scurtă durată.

Comandorul Dave Benham, un purtător de cuvânt al Comandamentului de Recrutare al Marinei, a explicat că aceste prime ridicate persistă deoarece serviciul maritim recunoaște „că tinerii americani de astăzi au mai multe opțiuni și posibilități de angajare decât oricând”.

„Oferim prime de înrolare la un nivel record pentru a fi competitivi cu piața puternică a forței de muncă civile, recunoscând că suntem în competiție pentru cei mai buni și mai străluciți tineri americani din toate mediile sociale”, a adăugat Benham.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola