Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Manevra genială prin care Agatha Christie și-a pedepsit soțul infidel
Articole online

Manevra genială prin care Agatha Christie și-a pedepsit soțul infidel

O căsnicie cu o scriitoare de romane polițiste poate fi foarte periculoasă. Din gelozie, faimoasa Agatha Christie era să-și trimită soțul infidel după gratii.

Polițiștii au fost sceptici cu privire la verdictul mediumului. Trecuseră 11 zile de la dispariția Agathai Christie, iar ziarele făcuseră apel la toți locuitorii să ofere orice informații care ar putea duce la găsirea Agathei Christie. Până la irmă, la acest apel disperat au răspuns muzicienii care cântaseră în holul hotelului „Khidro”. Ei au declarat că au văzut o femeie care semăna cu descrierea în holul hotelului .

Când polițiștii au verificat cartea de înregistrare a hotelului, au fost surprinși. Cert este că o femeie care seamăna cu Agatha Christie se înregistrase sub numele de Teresa Neal, amanta lui Archibald Christie. Când soțul s-a repezit la „Khidro”, a avut surpriza să-și regăsească vie și nevătămată soția dispărută.

În acest moment, incidentul s-a încheiat, deși poliția era sigură că Agatha Christie s-a răzbunat cu vârf și îndesat pe soțul ei infidel.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola