Germania bate palma cu un stat islamist
Germania și Qatar au convenit asupra unui gigantic parteneriat energetic pe termen lung. Anunțul a fost făcut de ministrul german al Economiei Robert Habeck, care luna trecută a vizitat Golful Persic și s-a întâlnit cu emirul Qatarului, șeicul Tamim bin Hamad al-Thani. Italia a fost prima care a negociat cu Qatar, o țară care, potrivit Freedom House, ocupă locul 25 din 100 la scorul libertății, la trei puncte peste Rusia, care e pe locul 19.
Qatarul este „solidar” cu Europa?
Qatarul este un stat islamist în care „Islam este religia oficială… iar Sharia este principala sursă de legislație”. Scrie clar în constituția sa. Țara este guvernată ca o monarhie absolută. Partidele politice sunt interzise, alegerile sunt falsificate fără jenă și este ilegal să fii homosexual. Potrivit Open Doors, există doar 18 state în lume în care un creștin este tratat mai rău decât în Qatar. În ceea ce privește miliardele de euro pe care Qatar le-a cheltuit pentru construirea de moschei și școli coranice în Europa, campionii „progresismului” pro-european par să nu-și facă problemea. Cu toate acestea, chiar și ziarul de stânga francez, Libération, scrie despre Qatar ca fiind „finanțatorul islamului european”.
„Qatarul și Turcia sunt cei doi principali susținători ai ideologiei Frăției Musulmane din lume”, a declarat ;i Elie Chouraqui pentru i24NEWS.
„Ei s-au prezentat bine și s-au proclamat interlocutori privilegiați ai lumii politice care i-au primit cu brațele deschise până la a li se încredința pregătirea imamilor Franței”.
În timp ce ministrul economiei din Germania mergea la șeic pentru a-l implora să ofere mai mult gaz, în Franța ambasadorul Qatarului primea un premiu de la primarul Nisei, Christian Estrosi.
Propaganda islamistă în Franța
Qatarul a finanțat Centrul Islamic din Villeneuve-d’Ascq și prima școală de credință musulmană finanțată de stat din Franța, Lycée-Collège Averroès. Din păcate, la Lycée Averroès s-a declanșat un umens scandal, după ce unul dintre profesori a scris că școala este „un focar de antisemitism și „promovarea islamismului” printre elevi. Qatarul a finanțat și multe moschei din Franța, inclusiv Marea Moschee din Poitiers, în vecinătatea locului bătăliei în care Charles Martel, conducătorul francilor, a oprit islamizarea Europei în anul 732.
Revista L’Incorrect explică modul în care banii din Qatar schimbă peisajul francez.
„Când te gândești la Alsacia, îți imaginezi o mie de sate mici cu flori pierdute în podgorii de pe versantul muntilor Vosgi, ale căror nume îți dau bătaie de cap. Ne aflăm (deocamdată) în pământ creștin, dovadă fiind capelele care sunt aliniate oe drumuri şi poteci. Dar moscheele se înmulțesc ca ciupercile după ploaie, chiar şi în satele cu câteva mii de locuitori. Acest fenomen arată o islamizare lentă, dar sigură, a acestei regiuni”.
„Chiar și capitala europeană (Strasbourg) are printre clădirile sale cea mai importantă moschee din Europa, centrul An-Nour. Cea mai mare clădire de acest gen din Franța, acest centru nu este doar un lăcaș de cult, ci unul cultural și politic, finanțat firește de Qatar”.
Banii Qatarului inundă Europa
Marea Moschee din Copenhaga a primit o donație de 30 de milioane de euro de la Hamad bin Khalifa al Thani, fost emir al Qatarului, care este și un susținător de frunte al musulmanilor din Belgia.
Gazul rusesc nu este gratuit. Vine la pachet cu presiuni politice uriașe. Și gazul din Qatar are costuri ascunse.
Site-ul german Tichys Einblick comentează că „în loc de războiul lui Putin, vom finanța terorismul islamic”. Voința necondiționată de a străluci moral are consecințe dăunătoare – totul pentru că energia nucleară este „haram” (interzisă).
Fostul ministru german de externe Sigmar Gabriel a oferit o privire asupra relativismului care domină clasele noastre conducătoare:
„Qatarul nu amenință pe nimeni, nu finanțează organizații teroriste, ci găzduiește Hamas și talibani la cererea SUA (!) pentru a putea negocia cu aceștia la Doha. Qatar este pur și simplu un partener de încredere al Occidentului. „.
Cu puțin timp înainte de moartea sa, Christophe de Margerie, regretatul șef al gigantului petrolier francez Total, a spus: „Orice poate fi cumpărat, inclusiv bărbații, este doar o chestiune de preț”.
Care este prețul Europei?
„Acest mic regat din Golful Persic devine una dintre cele mai bune speranțe ale Europei de a se înlătura de gazul natural rusesc, un alt semn al modului în care războiul din Ucraina schimbă relațiile energetice ale lumii”, a informat The Wall Street Journal. „Germania, Franța, Belgia și Italia sunt în discuții cu Qatar pentru a cumpăra gaz natural lichefiat pe termen lung”, au spus oficiali Din Qatar și UE â”. Luna trecută, UE a renunțat la investigațiile antitrust asupra Qatar Petroleum, deschizând calea încheierii mai multor contracte pe termen lung cu Europa, scrie Giulio Meotti pe site-ul Gatestone Institute.