Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > „Începe bătălia finală pentru dominația lumii”. Profeția sinistră a unui politolog german. Berlinul schimbă tabăra?
Articole online

„Începe bătălia finală pentru dominația lumii”. Profeția sinistră a unui politolog german. Berlinul schimbă tabăra?

În lupta pentru dominarea lumii, se apropie bătălia finală. Iar aceasta se va da în jurul Ucrainei. Aceasta este concluzia la care a ajuns politologul și jurnalistul german Alexander Rahr pe canalul său Telegram .

Expertul crede că Occidentul folosește situația actuală pentru a împinge Rusia în Asia și a o pune la locul ei odată pentru totdeauna. În timp ce Rusia cere suspendarea expansiunii NATO în spațiul post-sovietic.

 

AUUKUS conduce lupta, nu NATO?

 

Alexander Rahr avansează o idee interesantă. Pentru că în NATO părerile sunt împărțite, în lupta împotriva Rusiei e implicată o altă alianță.

„Alianța militară AUUKUS este deosebit de insidioasă. Aceasta include Australia, Marea Britanie și SUA. AUUKUS în Asia a fost creat pentru a lupta împotriva Chinei. Dar AUUKUS operează și în Europa. Anglo-saxonii nu vor să piardă controlul asupra Europei și încearcă să supună NATO, Berlinul și Parisul. Germania și Franța țin de vetoul lor anterior (2008) privind extinderea NATO în spațiul post-sovietic. Nu vor furniza arme ucrainenilor. Dar britanicii, care, după ce au părăsit Uniunea Europeană, dimpotrivă, încurajează Ucraina să intre în război cu Rusia. De partea AUUKUS, mass-media liberală face spume la gură.”

Dar nu numai anglo-americanii pariază pe cartea războiului. Potrivit politologului german, „De partea anglo-saxonilor, sunt aproape toate statele din Europa de Est, fostele țări ale Pactului de la Varșovia. Acesta este pericolul teribil al conflictului actual, aceasta este esența isteriei de masă pe care o dezvoltă mass-media transatlantică, trâmbițând atacul rusesc asupra Ucrainei.”

Rahr crede că Putin s-ar putea înțelege cu Germania și Franța

„Putin, scrie Alexander Rahr, propune ajustarea sistemului de securitate european, ținând cont de interesele legitime ale Rusiei. Se presupune că Europa continentală este pregătită să accepte acest lucru. Dar SUA și Anglia nu vor permite acest lucru.

AUUKUS va încerca să aducă situația în punctul în care Rusia este deconectată de sistemul financiar global SWIFT. Făcând acest lucru, vor să distrugă rivalitatea Rusiei pe scena mondială. Acest lucru nu se dorește în Germania, Germania are afaceri bune cu Rusia; Berlinul este împotriva deconectării Rusiei de la SWIFT și împotriva interzicerii Nord Stream 2. La urma urmei, ambele pot da o lovitură gravă economiei europene. Soluția conflictului ar trebui să aibă loc prin diplomație – reluarea procesului normand. Doamne ferește ca AUUKUS să înceapă să torpileze direct acordurile de la Minsk.

Registration

Aici iti poti reseta parola