Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Halucinantul jurnal al confuzei fiice a lui Joe Biden. A fost molestată în copilărie?
Articole online

Halucinantul jurnal al confuzei fiice a lui Joe Biden. A fost molestată în copilărie?

După dezvălurile legate de afacerile dubioase ale fiului său, Joe Biden suferă acum din punct de vedere politic și din cauza însemnărilor halucianante făcute de fiica sa Ashley în jurnalul ei.

Avocații lui Biden au acuzat pe Project Veritas că i-a amenințat ca parte a „efortului șantajist de a obține un interviu” și au refuzat să recunoască dacă documentul este autentic. Acestea fiind spuse, ei au spus că documentul ar trebui tratat ca un bun furate și că s-ar fi putut săvârși „infracțiuni grave” în obținerea lui.

The New York Times confirmă, de asemenea, legitimitatea unui articol al lui Patrick Howley de la National File, care a publicat fragmente din jurnal pe 24 octombrie 2020 – și jurnalul complet două zile mai târziu. Deși era tratat la acea vreme ca potențial fals, acum știm că jurnalul este autentic – inclusiv afirmațiile că Joe a făcut dușuri „probabil nepotrivite” cu Ashley și că ea crede că ar fi fost molestată sexual în copilărie.

Însemnările din jurnal ale autoarei vorbesc nu numai de faptul că ea crede că a fost molestată sexual în copilărie și că a făcut dușuri „probabil nepotrivite” cu tatăl ei, dar și despre lupta cu abuzul de droguri și căsnicia ei eșiuată din cauza multiplelor aventuri.
Mai mult, Ashley își exprimă resentimentele față de tatăl ei din cauza banilor, a controlului și manipulării emoționale pe care le-a exercitat acesta, notează The New York Times.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola