Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Halucinantul jurnal al confuzei fiice a lui Joe Biden. A fost molestată în copilărie?
Articole online

Halucinantul jurnal al confuzei fiice a lui Joe Biden. A fost molestată în copilărie?

Povestea încurcată a unui jurnal halucinant

Deși jurnalul a fost declarat fals de inchiziția progresistă care domină SUA, realitatea pare să fie alta. New York Times dezvăluie modul în care însenările lui Ashley Biden au ajuns la site-ul de investigații antiprogresist Project Veritas

Jurnalul lui Ashley Biden – pentru care Proiectul Veritas a fost supus unei percheziţii de către FBI luna trecută – a ajuns la Project Veritas pe căi extrem de încurcate, mai precis a fost furat din bunurile abandonate de confuza fiică a lui Biden, care tocmai ieșise dintr-un program de dezintoxicare.
Cum s-au petrecut lucrurile? În primăvara anului 2020, în timp ce Joe Biden lupta să obțină nominalizarea drept candidat al democraților, Ashley locuia în Delray Beach, Florida, cu un prieten „care închiriase o casă cu două dormitoare și o piscină mare, conform oamenilor familiarizați cu problema.
În iunie, Ashley a vizitat Philadelphia, dar a decis să lase câteva lucruri în urmă.

Cine pleacă la plimbare, riscă…

La câteva săptămâni după ce Ashley a părăsit casa Delray, prietenul care închiriase casa a invitat o fostă iubită pe nume Aimee Harris să se mute cu el. Femeia, pe nume Aimee Harris, se afla în mijlocul unei dispute privind custodia celor doi copii și avea probleme financiare, ea pare să fi fost un susținător al lui Trump conform „postărilor și conversațiilor pe rețelele sociale”. A aflat probabil accidental că Ashley Biden a locuit acolo și își lăsase o parte din lucruri în casă.

Ce s-a întâmplat exact nu se știe, dar ancheta federală va dezlega probabil misterul. Cert este că, în septembrie, jurnalul fusese achiziționat de la doamna Harris și de la un prieten de către Project Veritas, grup ale cărui operațiuni împotriva grupurilor liberale și a mass mediei tradiționale l-au transformat în favoritul fostului președinte Trump.

Potrivit documentelor aflate la instanță, reprezentanții Project Veritas au declarat unui judecător federal că în jurul datei de 3 septembrie 2020, o persoană descris drept „un informator” a a lăsat un mesaj vocal. Apelantul a spus că „un nou chiriaș s-a mutat într-un loc în care Ashley Biden a stat anterior și a găsit jurnalul doamnei Biden și alte obiecte personale”.

„Jurnalul este destul de nebun”, ar fi spus informatorul pe mesageria vocală. „Cred că merită să aruncați o privire.”

Dosarele tribunalului dezvăluie că Project Veritas a cumpărat jurnalul (deși nu l-a publicat niciodată), printr-un interemediar
identificat ca Robert Kurlander, un prieten de o viață al lui Harris, dar și o persoană cu antecedente penale.

Cu câteva zile înainte de alegerile din 2020, Kurlander a postat pe Twitter: „Unde sunt cei doi copii ai lui Biden?Ashley și Hunter sunt niște dezastre. Reflecția părinților lor”.

Project Veritas a vrut să-l atragă în capcană pe Biden

Potrivit New York Times, Harris „cooperează pe deplin cu ancheta și va rămâne receptivă la cererile guvernului legate de dovezi și de versiunea ei asupra evenimentelor”, spune avocatul femeii, Guy Fronstin. „Când faptele vor fi lămurite, va fi clar că clientul meu are informații referitoare la anchetă, dar nu are nicio vinovăție”.

Veritas a refuzat să publice jurnalul, conform unui e-mail din 12 octombrie 2020 inclus într-un dosar de judecată Project Veritas, fondatorul James O’Keefe spunându-le colegilor săi că u decis să retragă povestea pentru că „Nu avem nicio îndoială că documentul este real. ” dar că publicarea acesteia ar fi doar „o lovitură ieftină”.

Ca urmare, Project Veritas a încercat să-l folosească ca pârghie. A trimis un e-mail lui Biden și campaniei sale pentru a anunța că a obținut un jurnal pe care Ashley Biden l-a „abandonat” și a vrut să-l intervieveze pe Joe Biden în fața camerei despre acuzațiile bombă din jurnal.

„Dacă nu vom auzi de la tine până marți, 20 octombrie 2020, nu vom avea de ales decât să acționăm unilateral și să ne rezervăm dreptul de a dezvălui că ai refuzat oferta noastră de a oferi răspunsuri la întrebările adresate de fiica ta”, scria în mesaj director juridic al Project Veritas, Jered T. Ede.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola