Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Garda Națională din SUA se luptă cu lanțurile de fast-food pentru angajarea tinerilor
Articole online

Garda Națională din SUA se luptă cu lanțurile de fast-food pentru angajarea tinerilor

SUA

Garda Națională din SUA se luptă cu lanțurile de fast-food pentru angajarea tinerilor

Wendy’s și Carl’s Jr sunt două dintre companiile cu care Garda din Nevada concurează, a declarat sergentul-major de comandă Marco Irenze, conform unui comunicat de presă al Asociației Gărzii Naționale a Statelor Unite, luna trecută, menționat de Insider

„Este vorba de fiecare loc de muncă cu care se confruntă un tânăr, pentru că oferă aceleași stimulente ca și noi în acest moment”, a continuat Irenze, care servește în Batalionul de recrutare și retenție al Gărzii din Nevada.

Un consilier superior al Serviciului de recrutare și retenție al Gărzii Aeriene din Washington a declarat că Amazon, Microsoft și T-Mobile sunt rivali pentru tinerii din acest stat, în timp ce un recrutor al Programului de susținere Woodstock al Gărzii Militare din Illinois a enumerat FedEx și UPS ca fiind concurenți.

Lucrătorii au renunțat la locurile de muncă în ritm record în timpul pandemiei, deoarece au avut ocazia să evalueze ce își doreau de la locul de muncă și de la viață. Deși au fost afectate profesii de la învățământ la asistență medicală, se pare că cele mai afectate au fost rolurile prost plătite, cu plata cu ora, cum ar fi cele din comerțul cu amănuntul și din restaurante.

În consecință, angajatorii au fost nevoiți să se gândească din nou la ceea ce le oferă lucrătorilor lor, iar mulți dintre ei au mărit salariile, beneficiile și avantajele pentru a atrage noi angajați.

Statistica lunilor trecute

În luna aprilie – ultima lună pentru care sunt disponibile date – angajații din producție și cei care nu sunt supraveghetori în localurile de alimentație publică câștigau în medie 17,64 dolari pe oră, conform datelor preliminare ale Biroului de Statistică a Muncii. Aceasta este în creștere de la 13,96 dolari în ianuarie 2021 – o creștere de mai mult de un sfert în puțin peste doi ani. Atunci când se includ și rolurile de supervizor, salariul mediu în aprilie a urcat la 19,44 dolari pe oră.

Insider a contactat Wendy’s și Carl’s Jr pentru detalii despre salariile lucrătorilor, dar nu a primit imediat un răspuns.

În cadrul tuturor locurilor de muncă private non-agricole, lucrătorii în producție și în roluri care nu au legătură cu managementul au câștigat în medie 28,75 dolari pe oră în luna mai, conform datelor preliminare ajustate sezonier ale BLS. Salariul pentru rolurile militare variază foarte mult în funcție de grad și de anii de experiență.

„Acesta este probabil cel mai dificil mediu de recrutare cu care Departamentul Apărării s-a confruntat vreodată”, a declarat colonelul Anthony Pasquale, șeful diviziei de recrutare și retenție a Gărzii Aeriene, potrivit comunicatului de presă. El a avertizat că Garda Aeriană ar putea fi cu 3.000 – 4.000 de aviatori mai puțin decât numărul maxim de 108.400 pe care îl poate avea până la sfârșitul anului fiscal, în septembrie.

Pe lângă faptul că salariile mari din alte industrii au atras muncitorii departe de armată, pandemia a îngreunat și recrutarea Gărzii Naționale în mod tradițional, cum ar fi în licee, a declarat Asociația Gărzii Naționale.

Registration

Aici iti poti reseta parola