Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Elon Musk pune mâna pe Twitter! Aliații lui Trump sunt în extaz
Articole online

Elon Musk pune mâna pe Twitter! Aliații lui Trump sunt în extaz

Cea mai influentă rețea de socializare intră în era libertății

Cele două părți lucrează la detaliile acordului, inclusiv foaia de parcurs pentru finalizarea acordului, cheltuielile și comisioanele în cazul în care tranzacția ar eșua în cele din urmă, deși până acum se pare că nu mai există îndoieli.
Elon Musk deja a promis libertate maximă de exprimare oricui, chiar și detractorilor săi. „ Sper ca și cei mai rele critici ai mei să rămână pe Twitter, pentru că asta înseamnă libertatea de exprimare ”, a scris el într-un tweet în urmă cu câteva ore.

Republicanii sunt în extaz

Cuvintele lui Musk au fost foarte bine primite de republicanii americani, care speră să-l poată găsi în curând pe Donald Trump ., dat afară de pe Twitter după asaltul Congresului din 6 ianuarie. Aliații lui Trump speră să poată conta pe un nou ajutor în bătălia culturală declanșată în mai multe state, în special în Florida sub conducerea aspirantului guvernator al Casei Albe, Ron DeSantis. Musk nu a clarificat încă în detaliu ce va face cu Twitter. Șeful Tesla nu și-a dezvăluit mișcările, spunând doar că Twitter trebuie „transformat” și că ar trebui să se bazeze pe un algoritm open-source. Ce fel de conducere intenționează să inspire nu este clar, deși în ultimele tweet-uri pare să sugereze că modelul său nu va fi Bill Gates.

Între timp, după anunțul achiziției, care ar trebui să fie oficializată doar cu bursele închise, Twitter crește pe Wall Street. Indiscreția a dat aripi acțiunilor Twitter de la bursă. Nu este clar dacă creșterea valorii tranzacției, puțin mai mare decât cele 43 de miliarde de dolari propuse de CEO-ul Tesla în urmă cu 11 zile, este legată de o îmbunătățire a ofertei de la 54,20 de dolari pe acțiune sau de o contabilizare mai atentă a acțiunilor. .valori mobiliare acoperite de acord. Pe Wall Street, acțiunile Twitter au crescut cu 5,70%, până la 51,72 dolari, scrie Il Giornale.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola