Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Douăzeci din cele treizeci și cinci de crime pe care se lăuda Casanova Killer că le-a comis în câteva luni
Articole online

Douăzeci din cele treizeci și cinci de crime pe care se lăuda Casanova Killer că le-a comis în câteva luni

Paul John Knowles, cunoscut și sub numele de Casanova Killer, a fost un ucigaș în serie american care a fost acuzat pentru moartea a 20 de oameni în 1974, deși el a susținut că a luat 35 de vieți.

La 2 august 1974, a doua zi după dispariția surorilor Anderson, Knowles a întâlnit-o pe Marjorie Howie, în vârstă de 49 de ani, în Atlantic Beach, Florida. Fie l-a invitat ea, fie a fost forțată de el să meargă la apartamentul ei, unde a strangulat-o cu o ciorapă de nailon și i-a furat televizorul.

La 23 august 1974, Knowles a apărut în Musella, Georgia și pătruns în casa lui Kathie Sue Pierce, care era acolo cu fiul ei de trei ani. Knowles a sugrumat-o pe Pierce, dar i-a lăsat copilul nevătămat.

Septembrie

La 3 septembrie 1974, Knowles a intrat în Scott’s Inn, un pub din Lima, Ohio și l-a întâlnit pe William Bates, un contabil în vârstă de 32 de ani. Barmanul, care îl cunoștea pe Bates, și-a amintit că Bates și un tânăr roșcat au băut mai multe băuturi în acea seară și au plecat împreună.

Soția lui Bates l-a raportat atunci dispărut, iar poliția și-a dat seama că și mașina lui lipsea.

Lângă bar, polițiștii au găsit o mașină abandonată care a fost identificată ca aprținând lui Alice Curtis. În octombrie, a fost găsit corpul lui Bates. Fusese sugrumat și aruncat în pădure.

Acum conducând mașina lui Bates, criminalul s-a mutat într-un camping în Ely, Nevada, unde, la 18 septembrie 1974, i-a legat și împușcat Emmett și Lois Johnson.

Deoarece a fost o crimă aparent întâmplătoare, nu au existat indicii până când Knowles a mărturisit ulterior crima, deși a folosit cardurile lor de credit pentru o perioadă scurtă de timp pentru a-și plăti cheltuielile.

La 21 septembrie 1974, Knowles ajuns în Seguin, Texas. Acolo, a dat peste motociclista Charlynn Hicks, pe care a răpit-o și a violat-o înainte să o sugrume cu propria ei chiloței și să-i târască trupul printr-un gard din sârmă ghimpată. Trupul ei a fost găsit patru zile mai târziu.

Călătorind apoi la Birmingham, Alabama, Knowles s-a întâlnit cu cosmeticiana Ann Dawson la 23 septembrie 1974. Nu este clar dacă a răpit-o sau dacă a călătorit cu el de bunăvoie, dar ea a plătit facturile în timp ce călătoreau împreună până când a ucis-o în pe 29 septembrie 1974.

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola