Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Douăzeci din cele treizeci și cinci de crime pe care se lăuda Casanova Killer că le-a comis în câteva luni
Articole online

Douăzeci din cele treizeci și cinci de crime pe care se lăuda Casanova Killer că le-a comis în câteva luni

Născut pe 17 aprilie 1946, în Orlando, Florida, tatăl său l-a lăsat în centre de reeducare după ce a fost condamnat pentru o mică infracțiune. Knowles  a fost încarcerat pentru prima dată la vârsta de 19 ani, iar în anii următori a petrecut mai mult timp în închisoare.

La începutul anului 1974, era închisoarea Raiford din Florid când a început să corespondeze cu o prospăt divorțată din San Francisco pe nume Angela Covic, care a mers să-l viziteze l pușcărie.

Knowles i-a propus lui Covic să-o ia de soție, după ce-I plătește cauțiunea. După eliberare, el a zburat direct în California pentru a fi cu ea. După și-a dat seama că este pe cale ca un nou bărbat periculos să intre în viața eiîn viața ei, Covic a pus capăt relației și a anulat nunta.

Deși acest lucru nu a fost niciodată dovedit, Knowles a susținut că a ucis trei persoane pe străzile din San Francisco în noaptea în care Covic a rupt relația.

Devastat de respingere, Knowles s-a întors la Jacksonville, Florida. Curând a fost arestat după ce a înjunghiat un barman în timpul unei lupte, dar a spart încuietoarea celulei și a evadat pe 26 iulie 1974.

Crimele dovedite ale lui Knowles au început în Jacksonville în noaptea în care a fugit. A pătruns în casa Alicei Curtis, în vârstă de 65 de ani, a legat-o și a violat-o, a jefuit-o bani și obiecte de valoare, apoi omorât-o și i-a furat mașina.

Pe strada unde intenționa să abandoneze mașina, Knowles a fost văzut de Lillian și Mylette Anderson. Lillian avea unsprezece ani, iar sora ei Mylette avea șapte.

De teamă că îl vor identifica, le-a răpit pe amândouă, le-a sugrumat și le-a îngropat trupurile într-o mlaștină din apropiere. 

August

Knowles a susținut că, la scurt timp după aceea, a ucis o adolescentă care mergea acasă, dar nu a identificat-o în fața poliției.

La 21 decembrie 2011, Biroul de Investigații din Georgia a stabilit că era Jean Sanders, în vârstă de 13 ani, care fugise din Beaumont, Texas în iulie 1974 pentru a fi alături de mama ei în Warner Robins, Georgia și apoi a dispărut pe 1 august , 1974.

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola