Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Donald Trump aruncă în aer rețelele sociale. Filmarea care a declanșat nebunia
Articole online

Donald Trump aruncă în aer rețelele sociale. Filmarea care a declanșat nebunia

O filmare cu fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declanșat o avalanșă de postări pe rețelele sociale.

Donald Trump pare să se fi decis să candideze

Totul a început de la un filmuleț postat pe internet.
În imagini, Donald Trump apare îmbrăcat lejer într-un tricou alb, pantaloni negri de sport și o șapcă roșie MAGA. Nu ține niciun discurs, ci se bucură de un joc de golf. Persoana care a înregistrat videoclipul i se adresează numindu-l al 45-lea președinte al Statelor Unite, dar Trump îl corectează imediat precizând că este „45-lea și al 47-lea”.
Mulți utilizatori ai rețelelor sociale au văzut în acest filmuleț o confirmare a faptului că Trump va candida la alegerile din 2024.

Furtună pe rețelele sociale

Susținătorii lui Trump au primit vestea cu mare entuziasm.
„Oh, wow. Trump a confirmat practic că candidează în 2024”, a scris un internaut. Alții s-au grăbit și ei să-și exprime bucuria.
„Acesta este președintele meu cu un leagăn frumos”. Altul a dat verdictul „Președintele Donald Trump va deveni unul dintre cei mai mari președinți din istoria Statelor Unite”.

Adversarii fostului președinte au primit vestea cu spaimă. Republicanii și Donald Trump sunt pe cai mari în sondaje după începutul lamentabil de mandat al Administyrației Trump. „Pentru a miliona oară, președintele Trump candidează din nou în 2024″. „2024 va fi un an electoral nenorocit”, notează Daily Express.

Registration

Aici iti poti reseta parola