Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Cum și-a falsificat JFK biografia pentru a intra în armata americană
Articole online

Cum și-a falsificat JFK biografia pentru a intra în armata americană

Problemele de sănătate ale lui JFK

Totuși, ceea ce puțini cunosc despre viața lui John F. Kennedy este perioada de dinainte ca acesta să fie președintele Statelor Unite. La începutul vieții sale, Kennedy a fost unul dintre viitorii președinți ai Statelor Unite care au participat activ la cel de-al Doilea Război Mondial.

JFK a fost comandant al unei ambarcațiuni în teatrul de război din Pacific, în timp ce fratele său, Joseph P. Kennedy era pilot de bombardier care a murit în Europa în timpul unui test cu dronă. Prezența lui JFK în marina americană s-a datorat bogăției familiei sale.

De-a lungul vieții, JFK a fost afectat de mai multe probleme de sănătate, boala Addison fiind principala cauză a problemelor acestuia. Boala reprezenta o afecțiune în care glandele suprarenale nu funcționau corect, această boală punându-i viața în pericol din cauza tensiunii arteriale scăzute, scăderii în greutate, oboselii extreme și a insuficienței suprarenale.

De asemenea, JFK a contactat și scarlatina și colita în tinerețe, iar la facultate a suferit o leziune gravă a spatelui din cauza fotbalului. Având în vedere standardele stricte pentru a putea fi acceptat în armata din America în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, toate aceste probleme l-ar fi obligat să rămână la un stil de viață civil.

Încălcarea regulilor armatei

În timp ce Kennedy avea dorința de a se alătura armatei, statului tatălui său în societate și poziția sa de ambasador în Marea Britanie l-a ajutat pe JFK ca în cazul său să fie făcut rabat de la regulă. Deși condițiile sale erau o răspundere foarte mare și periculoasă pentru el, dar și pentru cei pe care îi comanda, JFK a servit cu distincție în timpul războiului.

Când barca a cărui comandat era JFK a fost lovită și scufundată de un distrugător japonez, el a reușit să salveze zece membri ai echipajului său. Kennedy și oamenii săi au înotat mile întregi până au ajuns pe uscat, iar însuși Kennedy l-a cărat pe un coechipier de-al său până când au fost cu toții salvați.

Registration

Aici iti poti reseta parola