Evenimentul Istoric > Articole online > Comuniștii au forțat nota în povestea de iubire dintre Nadia Comăneci și un mare fotbalist
Articole online

Comuniștii au forțat nota în povestea de iubire dintre Nadia Comăneci și un mare fotbalist

Fotografia realizată pe 16 martie 1983 în vestiarul echipei de fotbal Universitatea Craiova a aprins imaginația multor români, iar Securitatea și responsabilii cu propaganda ai Partidului Comunist au crezut că e momentul ca regimul Ceaușescu să dea o lovitură de imagine.

Partidul Comunist a pus căruța înaintea cailor

Faptul că PCR și-ar fi băgat mai mult decât trebuia coada pare să fi pus punct poveștii de iubire care ar fi existat între cei doi campioni.

„În primul rând, cine nu o plăcea atunci? Era un copil talentat, frumos, campioană, era vedeta noastră în lume…

Plus că era și un model, nu avea cum să nu îți placă. Apoi, și Gheorghiță Geolgău era un jucător foarte bun, juca la echipa campioană, la echipa națională, era tânăr, drăguț, frumos, deci imposibil să nu fi fost o simpatie între ei.

Dar probabil că Partidul Comunist a pus căruța înaintea cailor, iar copiii nu au fost de acord.

A forțat lucrurile… O relație are nevoie de timp, cei implicați să-și rezolve problemele și să-și verifice puterea sentimentelor și lucrurile să crească sau nu.

Dar, pentru Partid, era un lucru de pus în vitrină, o miză, era de prima pagină. Dar nu au păstrat legătura, erau foarte ocupați încă de pe atunci”, a mai declarat Aurel Țicleanu.

 

Sursa: Cancan.ro

 

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola

Abonare la notificari Doriți să primiți notificări atunci când publicăm ceva interesant? NU DA