Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > Ce s-a întâmplat cu familia lui Adolf Hitler? 
Articole online

Ce s-a întâmplat cu familia lui Adolf Hitler? 

Aolf Hitler

Mai sunt doar cinci membri în viață ai familiei Hitler.

Ce s-a întâmplat cu familia lui Adolf Hitler? 

Peter Raubal, Heiner Hochegger și Alexander, Louis și Brian Stuart-Houston sunt cu toții oameni extrem de diferiți. Peter a fost inginer, Alexander a fost asistent social. Louis și Brian conduc o afacere de amenajare peisagistică. Peter și Heiner locuiesc în Austria, în timp ce frații Stuart-Houston locuiesc în Long Island, la câteva străzi unul de celălalt.

S-ar părea că cei cinci bărbați nu au nimic în comun și, în afară de un singur lucru, chiar nu au – dar acel lucru este unul important.

Ei sunt singurii membri rămași în viață din linia de sânge a lui Adolf Hitler.

Adolf Hitler a fost căsătorit cu Eva Braun doar 45 de minute înainte de a se sinucide, iar sora sa, Paula, nu s-a căsătorit niciodată. În afară de zvonurile conform cărora Adolf ar fi avut un copil nelegitim cu o adolescentă franceză, amândoi au murit fără copii, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă pentru o lungă perioadă de timp că fondul genetic oribil a murit odată cu ei.

Cu toate acestea, istoricii au descoperit că, deși familia Hitler a fost mică, cinci descendenți ai lui Hitler erau încă în viață

Înainte ca tatăl lui Adolf, Alois, să se căsătorească cu mama sa, Klara, fusese căsătorit cu o femeie pe nume Franni. Cu Franni, Alois a avut doi copii, Alois Jr. și Angela.

Alois Jr. și-a schimbat numele după război și a avut doi copii, William și Heinrich. William este tatăl băieților Stuart-Houston.

Angela s-a căsătorit și a avut trei copii, Leo, Geli și Elfriede. Geli a fost cunoscută mai ales pentru relația ei total nepotrivită cu unchiul ei vitreg și pentru sinuciderea ei care a rezultat.

Leo și Elfriede s-au căsătorit și au avut copii, ambii băieți. Lui Leo i s-a născut Peter, iar lui Elfriede i s-a născut Heiner.

În copilărie, băieților Stuart-Houston li s-a povestit despre strămoșii lor. În copilărie, tatăl lor fusese cunoscut sub numele de Willy. De asemenea, era cunoscut de Führer ca „nepotul meu”.

În copilărie, nepotul =a încercat să profite de pe urma celebrului său unchi, recurgând chiar la șantajarea acestuia pentru bani și oportunități de angajare de lux. Cu toate acestea, pe măsură ce se apropiau zorii celui de-al Doilea Război Mondial și adevăratele intenții ale unchiului său au început să se dezvăluie, Willy s-a mutat în America și, după război, și-a schimbat în cele din urmă numele.

Nu a mai simțit nicio dorință de a fi asociat cu Adolf Hitler

S-a mutat în Long Island, s-a căsătorit și a crescut patru fii, dintre care unul a murit într-un accident de mașină. Vecinii lor își amintesc de familia ca fiind „agresiv de americană”, dar există unii care își amintesc că Willy semăna puțin prea mult cu o anumită figură întunecată. Cu toate acestea, băieții au observat că legăturile de familie ale tatălui lor erau rareori discutate cu cei din afară.

De îndată ce au aflat despre istoria familiei lor hitleriste, cei trei băieți au făcut un pact. Niciunul dintre ei nu va avea copii, iar linia genealogică se va încheia cu ei. Se pare că și ceilalți descendenți ai lui Hitler, verii lor din Austria, au simțit același lucru.

Atât Peter Raubal, cât și Heiner Hochegger nu s-au căsătorit niciodată și nu au copii. Și nici nu intenționează să aibă. De asemenea, ei nu au niciun interes să continue moștenirea străbunicului lor, la fel ca frații Stuart-Houston.

Când identitatea lui Heiner a fost dezvăluită în 2004, s-a pus întrebarea dacă urmașii vor primi drepturi de autor din cartea lui Adolf Hitler, Mein Kampf. Toți moștenitorii în viață susțin că nu vor să aibă parte de ea.

„Da, cunosc întreaga poveste despre moștenirea lui Hitler”, a declarat Peter pentru ziarul german Bild am Sonntag. „Dar nu vreau să am nimic de-a face cu ea. Nu voi face nimic în legătură cu asta. Vreau doar să fiu lăsat în pace”.

Sentimentul este unul pe care îl împărtășesc toți cei cinci descendenți ai lui Adolf Hitler.

Așadar, se pare că ultimul membru al familiei Hitler se va stinge în curând. Cel mai tânăr dintre cei cinci are 48 de ani, iar cel mai în vârstă are 86 de ani. Până în secolul următor, nu va mai exista niciun membru în viață din linia de sânge a familiei Hitler.

Registration

Aici iti poti reseta parola