Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > A supraviețuit Hitler celui de-Al Doilea Război Mondial? CIA a luat ipoteza în considerare
Articole online

A supraviețuit Hitler celui de-Al Doilea Război Mondial? CIA a luat ipoteza în considerare

Raportul se baza pe o fotografie făcută în America de Sud unui fost ofițer SS și a unui bărbat care pretindea că este Hitler.

Deși raportul este neconfirmat și consensul istoric este că Hitler a murit în 1945, există mai multe nereguli ciudate în comunicatul oficial sovietic.

Un document de pe site-ul Agenției Centrale de Informații face o declarație explozivă: Adolf Hitler a supraviețuit cel de-Al Doilea Război Mondial. .

„CIMELODY-3 [un nume de cod] a fost contactat la 29 septembrie 1955 de un prieten de încredere care a lucrat sub comanda sa în Europa și care locuiește în prezent în Maracaibo”, a fost mesajul transmis șefului Centralei din Caracas, Venezuela câteva zile mai târziu, la 3 octombrie 1955.

„Prietenul CIMELODY-3 a declarat că în ultima parte a lunii septembrie 1955, Phillip CITROEN, fost soldat SS german, i-a declarat în mod confidențial că Adolph HITLER este încă în viață”.

A continuat, „CITROEN a comentat că, în măsură în care au trecut zece ani de la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, nu-l mai puteau urmări penal HITLER ca criminal de război”.

„Sursa a considerat-o demnă de a trimite informația la sediul central, ceea ce este remarcabil”, spune o sursă din Departamentul Apărării.

„Chiar și la vremea respectivă, acei tipi au trebuit să facă o grămadă de lucuri ca să separe a grâul de pleavă”.

Mai mult, există o fotografie.

„La 28 septembrie 1955, prietenul CIMELODY-3 a obținut fotografia la care se referea CIMELODY-3. La 29 septembrie 1955, fotografia a fost arătată lui CIMELODY-3 în scopul de a obține reacția sa la veridicitatea posibilă a acestei povești fantastice”.

În nota declasificată, fotografia este atașată, prezentând pe un „Adolf Schrittelmayor” în Tunga, Columbia în 1954, așezat lângă un tovarăș.

„Se presupune că persoana din stânga este CITROEN, iar persoana din dreapta este, fără îndoială, persoana despre care CITROEN susține că este HITLER. Partea din spate a fotografiei conținea următoarele date: Adolf Schrittelmayor, Tunga, Columbia, 1954”.

Figura din fotografie seamănă în mod clar cu liderul nazist care s-a sinucis la 30 aprilie 1945, în buncărul său din Berlin, pentru a evita să fie capturat de Armata Roșie.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola