Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > „Voturile albilor trebuie să conteaze mai puțin!” Democrația înseamnă „pepetuarea supremației albe”?
Articole online

„Voturile albilor trebuie să conteaze mai puțin!” Democrația înseamnă „pepetuarea supremației albe”?

Democrația e „un sistem de perpetuare a supremației albilor”?

Ideea vine din Canada, mai precis de la sindicatul profesorilor din provincia Ontario (65.000 de membri). Cei care îi educă pe copiii canadienilor par să fi ajuns la concluzia că principiul democratic un om- un vot este, de fapt, „un sistem de perpetuare a supremației albilor”. Drept urmare, s-a găsit o formulă prin care să fie remediate nedreptățile istorice.
De acum încolo, voturile albe vor valora mai puțin la votul intern. Încântați de ideea ponderării voturilor, năstrușnicii profesori au produs și un videoclip și o serie de fotografii cu un grup de profesori fericiți.

Cum funcționează?

Cum funcționează sistemul, simplu- în sfidarea oricăror principii ale democrației. De exemplu, celor 20 de membri ai consiliului de conducere ai sindicatului li se propune să includă Diwali , o sărbătoare hindu-budhistă, printre zilele de concediu. Se înregistrează 13 voturi pentru și 7 împotriva.
Cei 4 membri ai consiliului care se identifică ca non-albi (indigeni, negri etc) au votat, însă, în favoarea propunerii. Dat fiind noul regulament, voturile lor valorează întotdeauna 50% , chiar dacă sunt numai 4 membri din 20. Drept urmare, propunerea este aprobată în numele incluziunii și justiției sociale, scrie Nicola Porro pe blogul său.

Un sistem condamnat să se impună

Am scris mai sus că, după părerea mea, această formulă va fi aplicată în curând pe scară largă, entru că, nu-i așa „ideile bune” circulă repede. Nu vă faceți iluzii, antirasismul progresist al zillelor noastre nu are nicio legătură cu egalitatea sau respectul față de ceilalți, este numai o formulă prin care establishmentul care a pus monopol pe putere în țările lumii așa-zis libere încaercă să-și perpetueze privilegiile întorcând părți ale populației una împotriva alteia. 

Registration

Aici iti poti reseta parola