Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Vladimir Putin amenințare înfricoșătoare la adresa SUA și a UE. „E o sabie cu două tăișuri”
Articole online

Vladimir Putin amenințare înfricoșătoare la adresa SUA și a UE. „E o sabie cu două tăișuri”

Putin arată pisica Occidentului

La o întâlnire privind dezvoltarea complexului agroindustrial și a complexului piscicol, Putin a declarat:
„Asistăm la o nouă încercare a partenerilor noștri de a arunca propriile greșeli în economie și în sectorul energetic asupra Rusiei. Și, din nou, de a încerca să rezolve problemele apărute în legătură cu acest lucru pe cheltuiala noastră. În plus, auzim deja declarații de la oficiali despre posibila naţionalizare a unora dintre bunurile noastre. Ei bine, atât de departe am ajuns? Nu trebuie să uităm că este o sabie cu două tăişuri”.

În apărarea Gazprom

Ca exemplu, Putin a citat presiunile autorităților occidentale asupra companiei de stat Gazprom .

A devenit cunoscut faptul că guvernul german a preluat supravegherea filialelor gigantului energetic rus din Germania și, prin urmare, a unor părți din alimentarea cu gaz prin conductele lor. Guvernul federal susține că dorește să asigure securitatea aprovizionării cu combustibil albastru în acest fel.

Potrivit Kremlinului, aceste acțiuni reprezintă „o încălcare gravă a dreptului internațional și a tuturor regulilor și legilor imaginabile și de neconceput”, scrie Pravda

 

Registration

Aici iti poti reseta parola