Evenimentul Istoric > Articole online > Vedeta nărăvașă de 1,25 milioane de dolari pe episod a împlinit 55 de ani
Articole online

Vedeta nărăvașă de 1,25 milioane de dolari pe episod a împlinit 55 de ani

Viaţa sa privată a fost presărată din plin cu numeroase probleme provocate de consumul de droguri şi de alcool, comportamentul violent, petreceri cu prostituate, fiind acuzat şi de agresiune la adresa uneia dintre fostele sale soţii.

A fost căsătorit şi a divorţat de trei ori. Prima sa soţie a fost Donna Peele (1995-1996), cea de-a doua, actriţa Denise Richards (2002-2006), cu care are doi copii, şi în fine, cea de-a treia soţie a fost Brooke Mueller (2008-2011), cu care are gemeni, Bob şi Max, născuţi în martie 2009.

În 2011, pe fondul acestor multe probleme, a fost concediat de producătorii serialului TV de mare succes „Doi bărbaţi şi jumătate”.

Debutul

Prima apariţie a lui Charlie Sheen ca actor s-a produs la vârsta de 9 ani, într-un mic rol în filmul TV „The Execution of Private Slovik” (1974), în care a jucat şi tatăl său.

Actorul Charlie Sheen, pe numele său real Carlos Irwin Estévez, s-a născut la 3 septembrie 1965, la New York. Fiu al actorului Martin Sheen şi al artistei Janet Templeton, atât el, cât şi fraţii săi, Emilio Estévez, Ramon Estévez şi Renée Estévez, au fost cu toţii încurajaţi de mici să urmeze o carieră actoricească.

Actoria şi baseballul

A fost elev la Santa Monica High School, unde avea două preocupări majore: actoria şi baseballul.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola