Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Uriașa petrecere cenzurată dată de Barack Obama la împlinirea a 60 de ani
Articole online

Uriașa petrecere cenzurată dată de Barack Obama la împlinirea a 60 de ani

O serie de fotografii postate online de invitaţi la aniversarea a 60 de ani a fostului preşedinte Barack Obama au dezvăluit detaliile acestei petreceri monumentale care a avut loc sâmbătă seară.

Invitaţi precum rapperul Trap Beckham, cântăreaţa Erykah Badu sau managerul TJ Chapman au prezentat pe reţelele de socializare imagini cu meniul şi decoraţiunile, precum şervetele cu monograma în auriu 44×60 (44 numărul preşedintelui şi 60 vârsta).

Politica de confidențialitate

Deşi pozele postate au fost şterse ulterior ca urmare a politicii de confidenţialitate a evenimentului, The New York Post a publicat una dintre aceste poze care îl arată pe Obama cu microfonul în mână pe ringul de dans şi o alta prezintă o multitudine de persoane şi de invitaţi celebri.

Actorul George Clooney, regizorul Steven Spielberg şi prezentatoarea Oprah Winfrey s-au numărat printre cele 475 de persoane care au primit invitaţie la această petrecere luxoasă, la care era chemată să cânte trupa de rock Pearl Jam şi la care toţi invitaţii trebuiau să prezinte un test negativ pentru COVID-19, potrivit mediilor locale.

Deşi se cunosc puţine detalii despre eveniment, ziarul digital The Hill, citat de Agerpres, asigură că au avut loc recitaluri ale rapperului Beckham şi cântăreţilor Alicia Keys şi John Legend, iar din meniu au făcut parte preparate la grătar, pui şi creveţi cu garnitură de orez, legume şi cartofi.

De asemenea s-au servit cocteiluri, sticle de vin, desert şi trabucuri, iar unii dintre invitaţi au fumat canabis, al cărui consum este legal în acest stat.

„A trebuit să le şterg din cauza normelor. Dar a fost epic. Dacă vor apărea clipuri vor deveni virale. El a dansat tot timpul. Nimeni nu l-a mai văzut vreodată aşa pe Obama”, a comentat rapperul Beckham pe reţelele de socializare despre fotografiile pe care le-a făcut la petrecere.

Registration

Aici iti poti reseta parola