Evenimentul Istoric > Articole online > Un serial nou, care rezolvă mistere neelucidate, va fi difuzat, în exclusivitate, la HISTORY
Articole online

Un serial nou, care rezolvă mistere neelucidate, va fi difuzat, în exclusivitate, la HISTORY

Canalul HISTORY difuzează, în premieră, începând cu 7 ianuarie, în fiecare marți, de la ora 21:00, noul serial „Inexplicabil”, care vine în completarea programelor speciale lansate cu ocazia Lunii secretelor.

Gazda producției este actorul William Shatner, câștigător al   unui Glob de Aur și a două premii Emmy, care explorează pe parcursul celor opt episoade cele mai fascinante și ciudate mistere ale lumii.

Serialul are misiunea de a rezolva câte un fenomen straniu sau câte o enigmă care a suscitat numeroase întrebări rămase fără răspuns de-a lungul timpului:  de la misterioasele lumini din Marfa, la cauzele neclare din jurul morţii generalului George S. Patton, până la înfricoşătorul incident din trecătoarea Dyatlov– Rusiasau la existenţa Lancei Destinului ori chiar a Triunghiului Bermudelor.

Progresele înregistrate de știință și tehnologie în ultimii ani aduc o lumină nouă asupra acestor fenomene misterioase până nu demult inexplicabile.

Așadar, fiecare episod va cerceta mai multe povești nesoluţionate, care variază de la: fenomene naturale stranii, la teorii ale conspirației, comori pierdute și chiar dispariții misterioase.

Fenomenele inexplicabile se elucidează pe măsură ce William Shatner pătrunde în miezul poveştii și reconstituie cu mijloce moderne sau pe baza explicațiilor unor experţi în domeniu unele dintre cele mai intrigante subiecte.

Alte producții  importante dedicate Lunii secretelor sunt: „Blestemul Insulei Oak” – sezonul 7 și „Extratereștri Antici” – sezonul 12.

Trailerul oficial al serialului poate fi urmărit aici.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola