Evenimentul Istoric > Articole online > Un cap încoronat al Europei o pune la punct pe soția Prinţului Harry
Articole online

Un cap încoronat al Europei o pune la punct pe soția Prinţului Harry

„Este foarte dificil să fii în locul altcuiva. Pot să înţeleg presiunea la care au fost supuşi Harry şi Meghan”, a declarat prinţul Albert al II-lea.

Prinţul de Monaco a considerat însă că „aceste tipuri de conversaţii ar trebui purtate în cadrul intim al familiei” şi a adăugat că „ele nu trebuie să fie expuse în spaţiul public într-o asemenea manieră”.

„Chiar m-a deranjat puţin acel interviu. Pot să înţeleg de unde apar nemulţumirile lor, dintr-un anumit punct de vedere, însă eu cred că acela nu era forumul cel mai potrivit pentru a purta astfel de discutii”, a mai spus suveranul principatului Monaco.

Referindu-se la Harry, Albert al II-lea a precizat că îi doreşte tot binele din lume în noua lui viaţă în afara familiei regale britanice.

„E o lume dificilă în afara familiei şi sper că el va putea să aibă judecata şi înţelepciunea pentru a face alegerile corecte”, a mai spus prinţul Albert al II-lea de Monaco.

Două dintre cele mai importante acuzaţii formulate de Meghan în timpul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey au vizat presupusa indiferenţă a familiei regale britanice faţă de tulburările ei de ordin mintal şi faptul că un membru al casei regale, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, şi-a exprimat „îngrijorarea” legată de „cât de închisă” urma să fie pielea fiului ei, Archie, după ce se va naşte.

„Nu voiam să mai trăiesc”, a declarat Meghan în acel interviu.

„Mi-a fost ruşine să recunosc asta în faţa lui Harry, dar ştiam că dacă nu îi voi spune, aş fi făcut acest lucru. Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Era un gând clar, era real, era înspăimântător şi constant”, a adăugat ea.

Sursa: Agerpres

Registration

Aici iti poti reseta parola