Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Ucigașul de pe Râul Verde a mărturisit 71 de crime
Articole online

Ucigașul de pe Râul Verde a mărturisit 71 de crime

Cel mai prolific criminal în serie s-a născut în Salt Lake City, în februarie 1949. Potrivit rudelor, copilăria băiatului a fost foarte grea din cauza naturii dificile a mamei sale. Mai târziu, se va afla că Gary Ridgway se confrunta cu atracție sexuală și ură față de mama sa.

În timpul școlii, viitorul ucigaș nu a dat dovadă de inteligența specială. În plus, mulți dintre colegii săi au arătat că Gary era destul de ciudat și secretos.

Se mai spunea că la vârsta de 16 ani a înjunghiat un băiat de șase ani. numai pentru că dorea să ia viața cuiva.

S-a înrolat la marină. A slujit în armata din Vietnam, unde a participat la ostilități. Cele două căsătorii ale sale s-au încheiat prin divorț. Una dintre fostele soții i-a născut un fiu în 1975.

Crimele le-a comis în apropierea orașelor Tacoma și Seattle în Washington. În cele mai multe cazuri, victimele, între 12 și 38 de ani, erau femei ușoare și fete fugite de acasă.

Corpurile dezbrăcate le abandona pe malurile Râului Verde. De aici și-a primit porecla de Ucigașul de pe Râul Verde.

Gary Leon Ridgeway lua la ocazie femei și fete, cărora le câștiga încrederea arătându-le fotografii cu fiul său. Apoi își seducea victimele și le sufoca cu mâinile goale.

Multe au opus rezistență puternică, așa că pentru a nu da de bănuit pentru cicatriciele de pe mâinile sale a început să folosească un cordon.

În 1983, una dintre femeile ușoare, pe care ucigașul a luat-o de pe autostradă, a spus poliției că Gary o sugrumase în timpul actului sexual. Aceasta a rezistat și a reușit să scape. Astfel, femeia a supraviețuit în mod miraculos.

Dar în 1984, criminalul a trecut cu succes testul poligraf. Cu toate acestea, în 1987 părul și saliva i-au fost luate pentru examinare. Aceste analize au ajutat foarte mult poliția în investigațiile ulterioare.

În 1985, a început să se întâlnească cu o fată care după trei ani i-a devenit soție. Mai târziu, ea a declarat reporterilor că soțul ei lipsea mult de acasă. El explica acest lucru prin faptul că făcea ture suplimentare la locul de muncă.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola