Evenimentul Istoric > Articole online > Uciderea celui de-al treilea Kennedy, o manie care a bântuit America timp de patru decenii. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric
Articole online

Uciderea celui de-al treilea Kennedy, o manie care a bântuit America timp de patru decenii. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric

”Uciderea celui de-al treilea Kennedy”. DIn 1969 până în anii 2000, aceasta a fost o sursă permanentă de amenințări la adresa siguranței naționale a SUA, sute de astfel de dosare au fost deschise de FBI și Secret Service.

După uciderea președintelui John Fitzgerald Kennedy, în 1963, și apoi a fratelui său, procurorul general Robert ”Bobby” Kennedey, în 1968, cel de=al treilea copil al familiei intrat în politică, Eduard ”Ted” Kennedy a devenit ținta tuturor dezaxaților care sperau să intre în istorie drept ”ucigașul unui Kennedy”.
În noul număr al revistei Evenimentul Istoric, oe care îl găsiți la toate punctele de difuzare a presei, este publicat pe larg unul dintre dosarele deschise de FBI după ce o amenințare cu moartea la adresa senatorului Ted Kennedy a fost făcută în 1980.
Ancheta FBI și Secret Service – declasificată abia în vara lui 2019 – ne va purta la ușa Bisericii Satanice, o organizație foarte puternică și în zilele noastre.
Ca de obicei, deși este cea mai mare revistă de istorie din Europa, multe documente au ”rămas pe dinafară” , așa că o parte vi le oferim astăzi.
Amenințările la adresa lui Ted, politician democrat aflat în preajma președinților Jimmy Carter, Bill Clinton și Barack Obama, au început încă din 1969. După moartea din cauze naturale a senatorului, în 2009, FBI a desecretizat multe din dosarele legate de el.
În 1969, au fost sute de astfel de amenințări. Avți mai jos un exemplu de scrisoare cercetată de americani.

Aveți mai jos fragmente din rapoarte ale FBI care descriu psihoza amenințărilor la adresa senatorului:

Sonny Capone s-a dovedit nevinovat. Alte exemple:


Povestea integrală a dosarului FBI legat de Biserica Satanică o găsiți în revistă.


Alte subiecte din numărul 25 al publicației:
-Maria Tănase, steaua muzicii românești, a flirtat cu serviciile secrete.
-Frații Musulmani, organizația teroristă de care se vorbește atât de mult în zilele noastre, a avut o celulă puternică pe teritoriul României.
-File din dosarul de Securitate al liderului țărănist Ion Diaconescu. Ce a făcut politicianul când, în detenție fiind, i s-a propus să colaboreze cu Securitatea..
-Cum a murit Regele Harald în bătălia de la Hastings? Legenda spune că o săgeată l-a lovit în cap, dar este acesta adevărul?
-Molima care i-a speriat pe americani de au ajuns să nu mai pună mâna pe cărți.
Citiți pe larg despre aceste subiecte și multe alte articole de senzație, achiziționând Evenimentul Istoric nr 25, de la punctele de difuzare a presei sau online pe www.agroramag.ro, în secțiunea Reviste!
Nu ratați nici concursurile Evenimentul Istoric prin care puteți câștiga abonamente. Detalii aici: https://evz.ro/concurs-evenimentul-istoric-citeste-raspunde-castiga-2.html
Dacă vrei să colecționezi revista, te invităm să te abonezi! Poți opta pentru un abonament în varianta print, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric sau poți să te bucuri de versiunea online a revistei, direct pe tableta, computerul sau telefonul tău, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric?product_id=441.

Registration

Aici iti poti reseta parola