Evenimentul Istoric > Articole online > Trump: Dacă Mike Pence face treabă bună, noi vom câştiga alegerile
Articole online

Trump: Dacă Mike Pence face treabă bună, noi vom câştiga alegerile

Preşedintele SUA Donald Trump a afirmat miercuri în faţa susţinătorilor săi că nu-şi va recunoaşte niciodată înfrângerea în scrutinul de la 3 noiembrie în faţa democratului Joe Biden, afirmând din nou că alegerile au fost fraudate pe scară largă.

„Nu vom ceda niciodată. Nu vom recunoaşte niciodată”, a declarat Trump în faţa participanţilor la un miting din zona Parcului Ellipse, în apropiere de Casa Albă.

„Vom opri acest furt”, a declarat el, cu două săptămâni înaintea zilei în care Joe Biden ar trebui să preia funcția de președinte.

„Am câştigat aceste alegeri şi le-am câştigat la scară mare”, a spus Trump, insistând asupra ipotezei fraudei electorale, transmite Agerpres.

De asemenea, Trump i-a cerut miercuri vicepreşedintelui său Mike Pence să nu certifice victoria lui Joe Biden în cadrul sesiunii extraordinare a Congresului, calificându-i pe aleşii republicani drept „slabi” şi „patetici”.

„Dacă Mike Pence face treabă bună, noi vom câştiga alegerile”, a declarat preşedintele.

„Dacă nu o va face, va fi o zi tristă pentru ţara noastră”, a adăugat el.

Mike Pence urmează să prezideze o sesiune comună a Congresului pentru a înregistra formal votul marilor electori în favoarea lui Joe Biden.

Registration

Aici iti poti reseta parola