Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Tratament inedit anti-Covid pentru jurnaliști înainte de marea conferință de presă a lui Putin
Articole online

Tratament inedit anti-Covid pentru jurnaliști înainte de marea conferință de presă a lui Putin

Tratament cu ioni de argint

Mai precis. jurnaliștii au fost pulverizați cu ioni de argint pentru a se asigura siguranța epidemiologică.
Potrivit Elenei Krylova , secretarul de presă al directorului general al Președintelui Federației Ruse, au fost luate toate măsurile pentru a se putea respecta o distanță socială de un metru și jumătate și au fost distribuite măști vor fi distribuite tuturor reprezentanților presei.
Cât despre pulverizarea cu ioni de argint, secretarul de presă a dat asigurări că acest tratament nu numai că este sigur, dar este și foarte util.
Cu toate aceste măsuri, numărul jurnaliştilor care participă la conferință a fost redus la jumătate.

Despre ce vorbește Putin

Conferința de presă anuală a lui Vladimir Putin a început vineri (23 decembrie) la ora 12:00, ora Moscovei și a fost transmisă de principalele canale federale: „Rusia 1” , „Rusia 24”, NTV, „Mir 24”, OTR.
Președintele rus s-a referit la pandemie, starea economiei, inclusiv creşterea preţurilor la alimente şi sprijin pentru întreprinderile mici. Apoi a vorbitdespre relația cu liderii statelor occidentale, conflictele din Donbass și Nagorno-Karabah, finalizarea construcției gazoductului Nord Stream 2, scrie site-ul pravda.ru.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola