Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > SUA sub teroare. Procurorii lui George Soros au declanșat o explozie a criminalității
Articole online

SUA sub teroare. Procurorii lui George Soros au declanșat o explozie a criminalității

Procurorii lui Soros sunt de cealaltă parte a legii

În mod deloc întâmplător, crimele se concentrează în orașe și localități în care progresiștii radicali bai lui George Soros ocupă funcțiile de procurori de stat și districtuali. Pe motiv că statul american și legea sunt „sistemic rasist ” procurorii lui Soros refuză să aplice legile împotriva furtului din magazine, traficului de droguri și alte categorii de infracțiuni și contravenții.

În Chicago, procurorul statului Cook County, Kim Foxx, permite ca furturile cu o pagubă mai mică de1.000 de dolari să rămână nepedepsite. În Manhattan, procurorul districtual Cyrus Vance Jr. refuză să aplice legile împotriva prostituției. În Baltimore, procurorul Marilyn Mosby a declarat unilateral războiul drogurilor „încheiat” și refuză să acuze penal traficanții de droguri, deși țara este în mijlocul celei mai grave crize a drogurilor din istorie. Pentru o vreme, procurorul districtual din Los Angeles, George Gascon, a încetat chiar să aplice legi împotriva tulburării păcii, a rezistenței la arestare și a amenințărilor .

Rezultatele progresismul juridic

Toate aceste orașe au plătit un prețul acestor politici progresiste. Anul trecut, numărul de omucideri din Chicago a crescut cu 56%, iar peste 1.000 de locuitori din comitatul Cook au fost uciși în 2021.
În New York City, crimele au crescut cu 47%, iar împușcăturile au crescut cu 97%. În 2020, rata crimelor din Baltimore a fost mai mare decât cea din El Salvador sau Guatemala – națiuni din care cetățenii încearcă adesea să solicite azil pe motiv că viața le este pusă în pericol de violența generalizată și crimele bandelor. Crimele din Los Angeles au crescut cu 36% anul trecut și sunt pe cale să crească cu încă 17% anul acesta.

La scurt timp după preluarea mandatului la Boston, procurorul districtual al comitatului Suffolk, Rachel Rollins, a publicat o listă cu 15 crime pe care ea ar refuza să le judece, cu excepția unor circumstanțe speciale. Printre acuzațiile de pe lista ei se numără traficul de droguri, distrugerea cu rea intenție sau încălcarea proprietății, , conducerea cu permisul revocat și rezistența la arestare. Rollins a declarat, de asemenea, că „va lupta” împotriva procurorului american din Massachusetts și i-a catalogat pe ofițerii de poliție din Boston drept „ucigași”.

Deloc surprinzător, rata criminalității violente din Boston a crescut la scurt timp după ce Rollins a preluat controlul. Numărul dinfracțiuni din Boston a crescut vertiginos cu 38% în 2020. Pe măsură ce Rollins a implementat clemența față de traficul de droguri, decesele prin supradoză de opioide au crescut cu 32% în comitatul Suffolk. Ca o recompensă pentru extremismul ei, președintele Biden a nominalizat-o să conducă biroul procurorului american din Massachusetts, chiar biroul împotriva căruia „lupusese” cu doar câteva luni înainte. Toți democrații din Senat au votat pentru a o confirma în funcție.

Un alt procuror Soros, procurorul districtual din Philadelphia Larry Krasner, a ajuns în funcție după ce a dat în judecată Departamentul de Poliție din Philadelphia de 75 de ori în calitate de cetățean privat. Și-a început mandatul prin epurarea a zeci de procurori veterani din biroul său și apoi a redus numărul de deținuți din jurisdicția sa cu peste 30%. În cele mai multe cazuri, Krasner refuză, de asemenea, să solicite cauțiune pentru infractorii acuzați și are o relație încordată cu poliția.

Numărul de omucideri din Philadelphia a crescut în fiecare an de când Krasner este procuror. Anul trecut, rata crimelor a crescut cu 40%, iar anul acesta a atins un maxim istoric.

În San Francisco, alegătorii l-au ales ca procuror districtual pe fiul a doi teroriști ucigași de polițiști. Chesa Boudin. Acum, primarul din San Francisco vorbește de „domnia criminalilor”. Criza persoanelor fără adăpost din San Francisco a scăpat de sub control, jafurile sunt atât de multe încât orașul a fost nevoit să-și închidă centrul în timpul Black Friday. De când Boudin a preluat conducerea, furturile de mașini au crescut cu 27%, crimele cu 29%, incendiile cu 36% și spargerile cu 38%.

Primarul progresist din San Francisco, parcă lovit de amnezie, a apărut recent pentru a condamna creșterea îngrozitoare a criminalității din orașul ei. Lidera democrată Nancy Pelosi a condamnat, de asemenea, dezordinea și „fărădelegea” din orașul ei, scrie senatorul Tom Cotton pe site-ul Real Clear Politics.

Registration

Aici iti poti reseta parola