Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Starea de sănătate a lui Joe Biden „se deteriorează rapid”? Consilierii „îl ascund” de presă
Articole online

Starea de sănătate a lui Joe Biden „se deteriorează rapid”? Consilierii „îl ascund” de presă

Biden nu mai face față funcției? 

 

Celebrul jurnalist britanic Dougla Murray susține că lucrurile „se deteriorează rapid”. Nici n-ar fi de mirare, dat fiind că președintele american se confruntă cu o scădere a cotelor de aprobare în sondaje și a fost ținta unor critici extrem de dure pentru retragerea haotică din Afganistan.
Vârsta și starea de tensiune par să fi început să-și spună cuvântul. Recent, iderul american a fost surprins de camerele de luat vederi ațipind la summitul COP26 de la Glasgow și a avut un accident penibil în timpul întâlnirii cu soți prințului Charles. .

Comentatorul politic Douglas Murray pune acum la îndoială starea de sănătate a președintelui Biden și susține că apropiații președintelui american sunt foarte îngrijorați..
„Este din ce în ce mai clar pentru toată lumea din America – democrați și republicani deopotrivă – că starea lui Biden se deteriorează rapid.

Nu mai e același om

„Chiar și cei care au lucrat cu el și îl cunosc de ani de zile recunosc că bărbatul din Biroul Oval nu mai este acel Joe Biden pe care l-au cunoscut.
Întotdeauna divaga, îi plăcea întotdeauna să țină discursuri cu digresiuni bizare, adesea complet irelevante.
Dar era capabil să găsească calea înapoi spre subiectul abordat. Nu mai este. Acesta este unul dintre motivele pentru care cei care se ocupă de el au decis o soluție dramatică”

Și fostul director al Asociației Henry Jackson susține că personalul de la Casa Albă încearcă să-l țină pe președinte cât mai departe posibil de lumina reflectoarelor, inclusiv prin limitarea numărului de întrebări la conferințele de presă”.

„Președintele este ascuns imediat publicului. Și este ascuns de presă. În urma unor anunțuri majore, președintele va face o declarație, dar apoi nu va răspunde la întrebări din partea presei”, spune și Douglas Murray. Jurnalistul e de părere că: „Adevărul este că consilierii lui Biden își dau seama că omul lor trebuie ținut cât mai mult posibil departe de camere”, scrie Daily Express.

Registration

Aici iti poti reseta parola