Evenimentul Istoric > Articole online > Sinuciderea cu care se poate stinge neamul lui Elvis
Articole online

Sinuciderea cu care se poate stinge neamul lui Elvis

Managerul Roger Widynowski nu a oferit informaţii cu privire la cauzele decesului. Potrivit TMZ, din primele informaţii reiese că ar fi vorba despre o sinucidere.

Contactat de AFP, biroul şerifului din comitatul Los Angeles, unde este situat oraşul Calabasas, în care se afla Benjamin Keough, nu a oferit niciun comentariu imediat.

Mama lui Benjamin Keough „este complet dărâmată, inconsolabilă şi devastată, dar încearcă să reziste pentru gemenele sale de 11 ani şi fiica sa mai mare, Riley”, a scris managerul într-o declaraţie transmisă AFP. „L-a adorat pe acest băiat”, a adăugat el. „A fost dragostea vieţii ei”.

Benjamin Keough, singurul băiat dintre copiii născuţi de Lisa Marie Presley, s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor.

Câteva fotografii rare cu el stau mărturie ale asemănării cu bunicul său, legenda rock’n’roll Elvis Presley, care a adus acest stil muzical în milioane de case.

„Uneori mă blochez când îl văd”, a declarant, potrivit Agerpres, Lisa Marie Presley la postul CMT în legătură cu asemănarea fiului ei cu Elvis.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Benjamin Keough a primit o ofertă de 5 milioane de dolari în 2009 pentru a înregistra cinci albume. El nu a lansat însă niciun material discografic de atunci.

Bunicul său, Elvis Presley, a murit prematur, la 42 de ani, în 1977.

Regele rock’n’roll a vândut peste un miliard de discuri în întreaga lume, dintre care 146 de milioane doar în Statele Unite.

Citește și Urâtă pentru că s-a căsătorit cu starul, dar și pentru că a divorțat de el

Registration

Aici iti poti reseta parola